Play ponuda
Play ponuda
Lady Gaga otkrila

'Depresija me uništila, osjećala sam se kao da umirem!'

'Stvarno sam se osjećala kao da umirem, kao da se polako gasim. Ali onda sam samoj sebi rekla da se moram boriti', otkrila je Lady Gaga.

Image
Foto: Facebook/Lady Gaga
I.H./ 6.2.2014. u 7:51
Play ponuda

Lady Gaga je 2013. godinu provela prilično mirno, a početak 2014. donio je pozitivne turbulencije.

Nakon razlaza s dugogodišnjim menadžerom Troyom Carterom te najave velike turneje koja počinje na proljeće, pjevačica je osvanula na naslovnici Harper's Bazaara za ožujak.

Odjevena je u top i suknju marke Saint Laurent.

"Postala sam vrlo depresivna potkraj 2013. godine. Iscrpljena od borbe s ljudima, nisam mogla osjetiti ni otkucaje vlastitog srca. Bila sam ljuta i cinična, osjećala sam neku duboku tugu. Jednostavno, kao da sam se prestala boriti. Ali 1. siječnja sam se probudila, zaplakala, pogledala u ogledalo i rekla: 'Znam da se ne želiš boriti. Znam da misliš da ne možeš, ali već si to radila prije! Znam da je bolno, ali ovu depresiju ne možeš preživjeti tek tako", otkrila je Gaga u intervjuu.

"Stvarno sam se osjećala kao da umirem, kao da se polako gasim. Ali onda sam samoj sebi rekla da se moram boriti. Zbog sebe, zbog svoje glazbe, zbog fanova... Zbog obitelji. Depresija ti ne uzima talent, samo čini da ga teže nađeš. Ali uvijek ga nekako nađeš. Tuga ne može uništiti ono dobro u meni, pronašla sam jedan mali tračak svjetla", dodala je popularna pjevačica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba