Play ponuda
Play ponuda
trebali smo to očekivati

Deset znakova koji su jasno ukazivali da su se Harry i Meghan već neko vrijeme htjeli povući s dužnosti

Princ Harry i Meghan Markle 8. siječnja su najavili povlačenje s kraljevskih dužnosti, a nedavno su postigli sporazum s kraljicom Elizabetom II. kojim je dogovoreno da će na proljeće biti potpuno razriješeni dužnosti članova kraljevske obitelji. Više neće nositi titule i neće biti financirani iz javnih sredstava. Iako je većinu šokirao njihov potez, Insider je pronašao 10 znakova kojima su dali naslutiti da će upravo to učiniti. Oboje su izražavali nezadovoljstvo zbog medijskog pritiska, posebno Harry koji je izjavio da ga slavi blic fotoaparata podsjeća na majčinu smrt. Da biste saznali koji su sve znakovi upućivali na povlačenje para kliknite 'SLJEDEĆA'.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 21.1.2020. u 13:39

Harry je izjavio da nitko iz kraljevske obitelji ne želi postati kralj ili kraljica

U intervjuu za Newsweek 2017. godine Harry je natuknuo da ne osjeća zadovoljstvo što je dio kraljevske obitelji.

>> Dvostruki kriteriji: Ovi naslovi najbolje prikazuju kako britanski mediji različito tretiraju Meghan Markle i Kate Middleton

"Uključeni smo u modernizaciju britanske monarhije. Ovo ne radimo za sebe, nego za opću dobrobit ljudi. Želi li netko iz kraljevske obitelji biti kralj ili kraljica? Mislim da ne želi, ali ćemo nastaviti sa svojim dužnostima", rekao je tada princ.

Njegova ogorčenost ulogom u kraljevskoj obitelji seže još u djetinjstvo.

Tijekom jedne svađe s bratom Williamom kada je imao samo četiri godine ljutito mu je doviknuo: "Ti ćeš biti kralj jednog dana, ja neću. Zato mogu raditi što želim".

1/10
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
#MILKMONEY ČINI ČUDA

Razmaženi sinovi Borne Rajić slavili rođendan uz potoke najskupljeg šampanjca

Pročitajte još

Image
#MILKMONEY ČINI ČUDA

Razmaženi sinovi Borne Rajić slavili rođendan uz potoke najskupljeg šampanjca

Play ponuda

Više s weba