Ostalo

Destruktivna ljubav Amber i Johnnyja! Fascinirala ga je kada ju je prvi put ugledao, nije ni slutio što...

Na PLAY Premium stigao je dokumentarac o holivudskim zvijezdama i bivšim supružnicima Johnnyju Deppu i Amber Heard koji tematizira netom završeno suđenje koje je pratio cijeli svijet, donoseći nikad viđene privatne trenutke, izjave i snimke. Ovo je njihova ljubavna priča.

Barbara Marinović
06.07.2022 16:30

Njihova priča započela je na setu filma 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja', a definitivno je završila na sudu u Virginiji gdje je Johnny Depp dokazao da nije zlostavljač kakvim ga je Amber Heard okarakterizirala i prokazala u kolumni za The Washington Post iz 2018. godine. Dugo je trajala Deppova pravna bitka s bivšom suprugom, a o cijeloj prirodi njihovog odnosa možete više saznati u hit dokumentarcu "Johnny i Amber: Od ljubavi do mržnje" koji od 7. srpnja možete gledati ekskluzivno na PLAY Premiumu. Holivudsko suđenje desetljeća je, naime, vrlo brzo ekranizirano, a prati njihov odnos od upoznavanja pa do ružnog kraja.

Johnny i Amber upoznali su se krajem 2009. godine na audiciji za film Portorikanske noći: dnevnik opijanja' u kojem su oboje na kraju glumili, oduševivši milijune fanova svojom ljubavnom kemijom. U trenutku njihovog upoznavanja, a kao što je i sam Depp posvjedočio tijekom nedavnog suđenja, oboje su bili zauzeti. Amber je bila u vezi s fotografkinjom Tasyom van Ree, dok je Johnny bio u braku s Vanessom Paradis. Depp je u braku imao nesuglasice, a Amber ga je brzo osvojila nakon jednog poljupca u njegovoj prikolici na snimanju filma. Zanemarili su taj trenutak slabosti, no bilo je suđeno da se dogodi nešto više.

Amber Heard i Johnny Depp

Na prvi pogled ga je oborila s nogu

"Kad sam prvi put vidio Amber, mislio sam da sam ispred Lauren Bacall", prisjetio se kasnije Depp o trenutku kada je upoznao glumicu. Iako su kemiju razvili već na snimanju filma, njihova priča počela je kasnije. Amber je fotografkinju Tasyu ljubila sve do pred kraj 2011., kad je krenula promotivna turneja filma koji je snimila s Deppom. Zajedničko vrijeme urodilo je plodom, glasnogovornik Johnnyja Deppa svijetu je obznanio u lipnju 2012. da glumac završava ljubavnu priču s Vanessom Paradis. Manje pompozno završila je i veza Amber Heard. Ipak, ni tada nisu počeli vezu odmah. Depp se oko Amber morao potruditi i to je napravio, sve dok u siječnju 2014. nije na njezinoj ruci zablistao zaručnički prsten.

Amber Heard i Johnny Depp

Romantično vjenčanje i dramatičan razvod

Ubrzo su se i vjenčali, na romantičnoj ceremoniji na Bahamima 2015. izrekli su sudbonosno 'da'. Odnos između Deppa i Heard otpočetka je bio pomalo čudan. Izgledalo je kao da se Amber brakom okoristila, karijera joj je naime, naglo išla uzlaznom putanjom. S druge strane, Johnnyju novi brak kao da nije donio novu životnu energiju. Angažmani su mu bili prosječni, a usto je izgledao sve lošije. Uskoro su i njegovi prijatelji počeli primjećivati da glumac pored mlađahne supruge kopni. Iako je otprilike godinu dana izgledalo da je par sretan, iznutra su stvari brzo propadale. Toliko brzo da je sredinom 2016. godine Amber predala zahtjev za razvod.

Ubrzo je počela romansu s Elonom Muskom koja nije dugo potrajala. Nakon što je objavila kolumnu u The Washington Postu 2018., a u kojoj je Deppa indirektno prozvala obiteljskim zlostavljačem, uslijedile su pravne bitke glumca koji se godinama borio da ispere ljagu sa svog imena. Ljagu koja ga je koštala rada na milijunskim angažmanima. Prvu je pravnu bitku vodio protiv tabloida The Sun, a na tom je suđenju u Velikoj Britaniji izgubio. Magazin je u tekstu Deppa optužio za premlaćivanje bivše supruge, a nakon što su stigli na sud, Amber je svjedočila u korist tabloida, predavši dokaze za njihove tvrdnje. Depp je uskoro zbog optužbi za zlostavljanje tužio Amber na sudu u Americi - i tu je bitku, kao što sada znamo, dobio.

Pred njim su sada projekti kojima će se pokušati vratiti i ispraviti svoju narušenu reputaciju.

Kako se strastvena ljubav pretvorila u prijezir i osvetu, kako je teklo suđenje, što o svemu misle obožavatelji i što će biti s karijerama Johnnyja Deppa i Amber Heard u budućnosti, gledatelji mogu doznati u intrigantnom dokumentarnom filmu 'Johnny i Amber: Od ljubavi do mržnje', od 7. srpnja samo na platformi PLAY Premium .