Play ponuda
Play ponuda
Nakon Beograda, Zagreb

Detalji Beyoncinog dolaska su otkriveni! Pogledajte pripreme

Nakon večerašnjeg koncerta Beyonce u Beogradu kojim počinje njezina svjetska turneja pod imenom Miss Carter World Show, 27 kamiona opreme i deset autobusa u kojem je njezin prateći tim kreću prema Zagrebu, potpuno spremnom za megaspektakl koji će se u srijedu, 17. travnja održati u Areni. Detalje o boravku pop dive u Hrvatskoj ima RTL!

RTL/ 15.4.2013. u 18:23
Play ponuda

Svijetom, a od subote posebno ovim našim malim kutkom istog, vlada Beyonce. I dok Beograd odbrojava zadnje sate do početka velike svjetske turneje čije će se vatreno krštenje održati večeras u Kombak areni, u onoj zagrebačkoj još je uvijek mirno. No to ne znači da pripreme za najiščekivaniji koncert godine nisu u punom jeku.

Čak 27 kamiona opreme je velika brojka, ali zvuči razumno kad se uzme u obzir izgled impresivne pozornice kojom će vladati pop diva.

Beyonce je samo jedna u nizu zvijezda koji će ove godine posjetiti lijepu našu. Već neko vrijeme više nismo zadnja rupa na svirali u koju glazbenici na zalazu karijere dolaze podebljati kućni budžet.

Beyonce će, nadamo se biti zadovoljna. Ispunjeni su joj svi zvjezdani zahtjevi,koji, unatoč statusom na svjetskoj glazbenoj sceni, nisu nimalo ekstravagantni.

Još se ne zna hoće li u Zagrebu u morskim delicijama s Beyonce uživati i Jay Z te malena Blue Ivy. Ako dođu mogli bi odsjesti u istom hotelu u kojem su boravili i prije četiri godine, predsjednički apartman je, neslužbeno doznajemo, rezerviran idućih nekoliko dana.

Iako nakon Zagreba Beyonce i ekipa moraju juriti u Bratislavu, možda ipak nađe vremena za kavicu na špici. Ako i ne, možda bismo je mogli vidjeti ovog ljeta na novoj jadranskoj avanturi.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pravi show!

Ovo može samo Dara Bubamara! Na pozornici joj 'ispale' tangice i grudnjak, a ona fanove počastila 'vrućim' plesom

Play ponuda

Više s weba