Ostalo

Detalji o trostrukoj svadbi i trećem braku Tonyja Cetinskog!

Nakon Las Vegasa i Vinkovaca, na red je došao Zagreb! Tony Cetinski je povodom vjenčanja s Dubravkom Dujak u metropoli organizirao treće vjenčanje. Nakon što je namirio obitelj, na red za zabavu došli su najbliži prijatelji i suradnici. Na zagrebačkoj svadbi pojavila se i kuma Severina.

RTL
02.02.2014 17:36

Treća noć treće svadbe u obitelji Cetinski za razliku od onih prethodnih, prošla je u nešto manje glamuroznom stilu, unatoč vojsci hrvatske estrade koja je uživala na krunidbi ljubavi Tonyja i Dubravke !

"Ovo je zadnji dan ove trilogije vjenčanja, mislim da ćemo se dobro zabaviti, a to je najbitnije", izjavio je Tony.

Po uzoru na filmske trilogije, Tony se nametnuo kao pravi gospodar prstenova, a njegova Dubravka kao miljenica obitelj Cetinski.

"Dubravka je za svaku pohvalu, super odgojena - jučer smo upoznali obitelj. Nemam nikakvu primjedbu, za svaku je pohvalu", rekao je njegov brat Matteo .

Nakon toliko iščekivanja, napokon se pojavila i Tonijeva kuma Severina dok je Dubravkin kum uz mladence bio cijelo vrijeme. Štoviše, on ih je i upoznao!

Unatoč temperaturi ispod nule, naše poznate dame nisu se odrekle oskudnih haljinica. A u revijalnom svadbenom tonu, nije nedostajalo ni čestitki.

"Divno je to što se sve izdogađalo, divno je i što sam ja bila prisutna tu. Duda je moja prijateljica i užasno je draga. Znamo se već duže i sretna sam zbog ovog razvoja događaja", izjavila je Nikolina Ristović .

No, prije zagrebačke zabave brojni prijatelji ovih golupčića uživali su u pravoj slavonskoj svadbi i to u rodnom gradu Tonyjeve izabranice. Da im ta zabava ostane u dugom sjećanju, pobrinula se Dubravkina majka Zdenka .

Te večeri, sreću nije mogao sakriti ni vidno uzbuđeni mladoženja. "Večeras slavimo ljubav, nisam nikad bio sretniji. Odlično se sve posložilo i još nije kraj", rekao je Tony.

Da će ovo biti svadba godine bilo je jasno već i pri samoj prosidbi! Kako mu je ovo treći brak, Tony je morao smisliti nešto uistinu spektakularno, a prosidba putem naslovnice Storya bila je sasvim solidan početak.

A za sve dušobrižnike, novopečeni bračni par ima i odgovor - ilustracijom Nika Titanika pokazali su da misle za ozbiljno i zauvijek!