Ostalo

DETALJI PRESUDE U SLUČAJU DEPP VS. HEARD: Glumica mora platiti 15 milijuna dolara, no nije izgubila sve!

Amber Heard kriva je za klevetu, no kriv je i Deppov odvjetnik. Glumica je bivšem suprugu dužna 15 milijuna dolara

Barbara Marinović
01.06.2022 21:53

Porota je donijela presudu u tužbi Johnnyja Deppa , a koju je podnio protiv bivše supruge Amber Heard . Tvrdio je da ga je oklevetala u tekstu koji je napisala 2018. godine za The Washington Post. S njim se složila i porota, koja je jednoglasno donijela odluku da je Depp oklevetan i da je Amber djelovala s lošom namjerom kada je pisala taj tekst.

Porota je odlučila da Amber Heard mora isplatiti Deppu odštetu od 15 milijuna dolara zbog klevetanja u spomenutom tekstu. Odlučili su djelomično i u korist Heard koja je rekla da ju je Deppov odvjetnik Adama Waldmana oklevetao kada je njezine optužbe nazvao lažnima. Presudom je dobila dva milijuna dolara kompenzacijske štete. Tijekom čitanja presude, bila je potištena, a nakon što je presuda pročitana, Amber je zagrlila svoje odvjetnike te brzo napustila sudnicu.

Pročitajte još
HEARD VS. DEPP Pogledajte Amber Heard uoči slušanja presude!

Tijekom čitanja presude, ispred sudnice su obožavatelji Johnnyja Deppa skandirali njegovo ime. Sam Depp nije se pojavio na čitanju presude, naime, poslovno boravi u Velikoj Britaniji. Amber se, pak, pojavila u pratnji svojih odvjetnika.