Ostalo

Dijana Đoković otkrila tajnu koju su suprug i ona čuvali 30 godina

Majka Novaka Đokovića krila je da se prije 30 godina krstila i da joj je tada krsno ime nadjenuo njezin suprug Srđan, s kojim je tijekom dugog braka dobila tri sina

RTL.hr
09.02.2022 19:15

Majka Novaka Đokovića čak je trideset godina čuvala veliku tajnu, a otkrila ju je proteklog vikenda tijekom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji. Dijana Đoković nedavno je proslavila 58. rođendan, a čestitke su pristigle sa svih strana. Emotivno joj je čestitao suprug Srđan, a posebno ju je razveselilo slavlje koje su njezini sinovi sa ocem upriličili u obiteljskom restoranu.

Srđan i Dijana Đoković

Foto: Profimedia

Nekoliko dana nakon što je obitelj proslavila Dijanin rođendan, Novakova majka gostovala je u izdanju kultne tamošnje emisije "Balkanska ulica". Dijana i Srđan Đoković u njoj su govorili o svom putu, a Dijana je ispričala i jednu zanimljivu anegdotu o sebi, prenosi Hello !. Dijana je, naime, otkrila da se prije 30 godina krstila u pravoslavnoj crkvi te da je tada dobila i krsno ime koje joj je dao njezin Srđan.

Srđan i Dijana Đoković

Foto: Profimedia

On je za svoju suprugu izabrao staro srpsko ime Milica. Otkrila je da joj se to ime sviđa, no i da ne želi da je itko tako u javnosti zove. U privatnosti svog doma želi ostati Dijana!