Ostalo

Dino Drpić pobjesnio na Nives zbog gaćica

Dino Drpić ostao je bez zraka kada je svoju dragu Nives ugledao na televiziji u prekratkoj minici. Starleta je po tko zna koji put 'slučajno' pokazala gaćice i tako izazvala novi problem u braku.

RTL
10.02.2012 18:20

Čini se da Nives Celzijus mora birati želi li popularnost ili skladan brak, jer njezin dragi Dino Drpić nije baš najbolje podnio novo višeminutno pokazivanje gaćica na televiziji Pink .

"Morat ću pripazit pošto mi je suprug bio jako ljut poslije emisije. Nazvao me sav bijesan i rekao: 'Dobro, možeš li imati scenski nastup da se nešto ne vidi i da nešto ne ispadne?'", prepričala je starleta.

Dino je, otvoreno priznaje Nives, poprilično ljubomoran i svoju bi dragu najradije stavio pod stakleno zvono.

"On je po tom pitanju tipičan nogometaš koji bi ženu zatvorio u četiri zida da je nitko ne gleda. Stalno imamo konflikte te vrste, njega u principu sve smeta, on bi volio da sam ja domaćica", priznala je Nives Celzijus.

Nives je daleko od domaćice, ali priznaje da više nije ni seks bomba. Zbog obiteljskih obaveza i trčanja za djecom, pomalo se zapustila.

"Događaju mi se trenuci da mi suprug dođe i kaže mi: 'Aj Nives, OK dobro, ne moraš nabaciti neki turbo seksi veš, ali daj se barem obrij'", rekla je svestrana ljepotica kroz smijeh.

Zbog nebrijanja, Dinine ljubomore ili nečeg trećeg, ovoj starleti u posljednje vrijeme muškarci puno manje prilaze.

Najiskrenija zvjezdica hrvatskog estradnog neba nedavno je poželjela guzu poput Kim Kardashian , a onda odustala – opet zbog muža.

"Suprug mi je rekao da nema potrebe za tim, da moja guza nije ništa manja od one Kim Kardashian, ne znam da li je to pohvalno ili ne, mislim da mi je htio reći da mi je guza malo podeblja", izjavila je bujna starleta.

Nives više ne krije bračne tajne, a jednako iskreno priča o nesretnom događaju koji joj je promijenio život. Sve o njezinu trovanju i odlasku na Hitnu ne propustite ove nedjelje u Exkluziv Vikendu .