Ostalo

Diva hrvatske glazbene scene Doris Dragović najavila spektakularan povratak

Ona je vječna kraljica Torcide, žena koja je dva puta briljirala na Eurosongu, vlasnica hitova, koji su omiljeni potpuno različitim generacijama. Iako Doris Dragović ne srećemo često, svaki susret pamtimo. Ovaj put nam je otkrila velike planove

Ružica Đukić
07.10.2016 18:05

Prava glazbena diva Doris Dragović svojedobno se sasvim povukla sa scene, stoga će vijest da najavljuje veliki koncert u Zagrebu obradovati sve ljubitelje njezine glazbe. Iako je povratnički koncert održala koncem 2012. godine, nakon njega je rijetko nastupala. Na javnim se događanjima pojavljivala još rjeđe. Međutim, čini se da je Doris tek sada spremna za pravi come back.

"Radost mi je pjesma, radost mi je uvijek pjesma. Nje se držim čvrsto. Naravno da mi je drago kada ona donosi dobro ljudima, kad ljudi dođu pa je ponesu kući i nešto im znači. Nekako im postavlja neke emocije. Ja se čvrsto držim pjesme, držim se onoga što ona meni radi", priznaje Doris.

Također se drži i svoje provjerene ekipe - bračnog para Huljić . Upravo su oni autori njezine najnovije pjesme, dueta sa Jaquesom Houdekom 'Ima nešto u tome' , koju slušamo u mjuziklu Pacijenti. U kratko je vrijeme osvojila slušatelje domaće glazbe.

"Ponosna sam na tu suradnju. Uvijek si ponosna kada si dio nekog stvaranja. To je onaj dio koji me može ponositi, a sve ovo što dođe poslije je nešto što je lijepo, što ti je drago, ali za šta nisi kriv. Nisi baš zaslužna za to", pojašnjava.

Najljepši dio njezina posla upravo je onaj daleko od kamera. U stvaranju pjesama najviše uživa.

"Naravno da doći pred publiku, stati na pozornicu je nešto što je izmjenična energija. Naravno da me oplemeni, naravno da mi napuni baterije, ali nije nešto u što ideš s predumišljajem", dodaje.

Silno je veseli i ponovno stati pred publiku. Čini se da bi to moglo biti opet u Lisinskom.