Ostalo

Divljao u studiju: Ovaj čovjek je najveći mrzitelj Meghan Markle, a razlog je njegov ego

Za voditelja Piersa Morgana dio javnosti smatrao da je opjednut Meghan i Harryjem te da prelazi granicu dobrog ukusa.

Tabloid.hr
09.03.2021 15:45

55-godišnji voditelj Piers Morgan napravio je show tjekom snimanja emisije "Good Morning Britain"nakon što je kritiziran zbog oštrih komentara na račun Meghan Markle i princa Harryja nakon intervju s Oprah Winfrey .

Još prošlog ponedjeljka Piers se oglasio na Twitteru kako bi popljuvao intervju. "Očekivao sam sve te podle i samoposlužne i destruktivne besmislice od Meghan, ali sramota je to što joj je Harry dopustio da ovako ruši njegovu obitelj. Harry želi da Amerika i ostatak svijetu mrze njegovu vlastitu obitelj i njegovu zemlju. Predlažem da svi pričekaju da se žrtve divljanja njegove supruge izjasne o njezinim neobičnim tvrdnjama, prije nego počnu mrziti sve što bi on htio", napisao je na Twitteru.

Gostujući u emisiji, problem je nastao kada mu je voditelj Alex Beresford rekao kako ga je Meghan Markle ranije imala pravo odbiti za suradnju što ga je očito jako povrijedilo.

"Razumijem da vam se ne sviđa Meghan Markle, nekoliko ste puta to jasno dali do znanja na ovom programu i razumijem da ste imali privatan odnos s njom i da vas je 'otkantala'", a ovaj je uvrijeđeno izašao iz studija te istaknuo kako nije primoran slušati ovakve stvari. "Piers ne voli čuti istinu o sebi", zaključili su gledatelji.

Radi se o najvećem mrzitelju Meghaninog lika i djela koji ju je godinama nemilosrdno napadao u svojoj kolumni za The Daily Mail te svim istupima u javnosti i to navodno zato što ga je Meghan otkantala za razgovore i slično nakon što se počela viđati s princom Harryjem.

"Ljudi kažu da sam prekritičan u vezi s Meghan Markle, ali ona je odustala od svoje obitelji, od oca, od većine svojih starih prijatelja, odvojila je Harryja od Williama i sada ga odvaja od kraljevske obitelji", napisao je ranije Piers na Twitteru nadodavši kako njih dvoje žele postati novi Kardashiani. Nazvao ih je i klaunovima te poručio kako su si za sve sami krivi.

Razumijem zašto princ prezire tabloide nakon smrti voljene majke koja mu je morala biti užasno teška kao dječaku od samo 12 godina. No budimo vrlo jasni - mediji nisu ubili Dianu, pijani vozač jest. Diana je tada bila najveća zvijezda na svijetu te vas kao tadašnji urednik uvjeravam da se bezobzirno igrala s medijima jednako kao što su se oni s njom. S medijima je radila kako joj je odgovaralo, jednako kao što to čini Meghan s časopisima People i Vogue. No uz dužno poštovanje Meghan, ona nije u Dianinoj ligi što se tiče slave. Stoga je vrlo pogrešno i neukusno od Harryja da majku uspoređuje sa suprugom. I prije nego me napadnete kako ne znam kako je to izgubiti roditelja tako rano, moj je otac umro dok sam ja bio jako mlad", pisao je u jednoj kolumni.

Također, često je javno branio Meghaninog kontroverznog oca Thomasa Marklea koji je prodavao kćerine privatne fotografije i pisma uoči vjenčanja te svašta izjavljivao, a tada je zaključio kako je on "sasvim drag i normalan čovjek koji se ne zna nositi s kćerinom slavom".

"Umjesto kretanja u rat s novinama na ovaj apsurdni način, Harry bi se trebao spustiti sa svog histeričnog i visokog konja užarene glave te ispraviti trzavicu koja tišti Meghan - sklapanjem mira s njezinim ocem", zaključio je tada, no za to je sada ionako kasno!

Specijal koji je prikazan u programu RTL-a u ponedjeljak navečer još uvijek možete pogledati na RTLplayju sasvim besplatno, OVDJE !