Ostalo

Djeca Kate i Williama ne prestaju s pitanjima o ratu u Ukrajini: 'Razgovarali su o tome s prijateljima u...

Kate Middleton i princ William su svoju malu dozu pomoći uručili volonterima Ukrajinskog kulturnog centra

L.K.
10.03.2022 22:00

Vojvoda od Cambridgea, široj javnosti poznatiji kao princ William otkrio je kako je jučer zajedno s vojvotkinjom, odnosno suprugom Kate Middleton posjetio Ukrajinskikulturnicentaru Londonu. Tom su prilikom ondje razgovarali s volonterima pa je 39-godišnji princ pojasnio kako njegova djeca već postavljaju pitanja o ratom pogođenoj Ukrajini. Baš kada su ondje pristigli, volonteri su krcali potrepštine u kamione kojima su slali humanitarnu pomoć.

Kate i William su odlučili pokazati solidarnost s Ukrajincima, noseći na svojoj odjeći okrugle bedževe ukrajinskezastave preko koje je stavljeno simbolično bijelo srce. Svoju malu dozu pomoći uručili su volonterima Ukrajinskog kulturnog centra. Riječ je o ručno napravljenim čokoladnimbrowniejimai pločicama granole izKensingtonske palače.

Pročitajte još
Zašto se to dogodilo upravo vojvotkinji od Cambridgea? Prekinuta dugogodišnja tradicija baš na rođendan...
Princ William i Kate Middleton - božićna čestitka

(FOTO: Profimedia)

Princ William je okupljenim volonterima u Ukrajinskom centru rekao kao se suočava s problemom.Naime, njegova starija djeca, 8-godišnji George i 6-godišnja Charlotte, ne prestaju postavljati pitanja o vojno-oružanom sukobu u Ukrajini.

Pročitajte još
Sve zbog jednog poziva: Ovaj događaj poljuljao je ljubavnu vezu princa Williama i Kate Middleton
Princ William i Kate Middleton

(FOTO: Profimedia)

"Došli su kući i počeli postavljati pitanja. Očito je da su o svemu već razgovarali s prijateljima u školi", izjavio je princ William. "Moramo pažljivo birati riječi kako bismo objasnili ono što se događa", pojasnio je situaciju jer, kako kaže, iznimno mu je teško mališanima pričati o takvim i sličnim događajima.

Pročitajte još
Na njegovom tjemenu vlada pustoš: Dok je Kate Middleton sve ljepša, princ William je sve ćelaviji