Ostalo

Djeca Robina Williamsa na sudu s njegovom udovicom zbog svađe oko imovine pokojnog glumca

Luksuzna kuća u Tiburonu pokraj San Francisca, gdje je prema policijskim navodima Williams u kolovozu 2014. izvršio samoubojstvo, doživotno pripada Susan Williams sukladno glumčevoj oporuci

HINA
20.08.2015 07:39

Što se više bliži termin kad udovica i djeca oskarovca Robina Williamsa , koji si je oduzeo život prošle godine, trebaju pred sudom riješiti svoje nesuglasice, razmirice između njih sve su veće, proizlazi iz sudskih dokumenata.

Odvjetnici glumčeve djece Zacharyja, Zelde i Cody u dokumentima što su ih podnijeli na višem sudu u San Franciscu tvrde da je njegova udovica Susan Schneider Williams pokušala neopravdano povećati iznos fonda namijenjenog podmirivanju tekućih troškova kuće u kojoj je živjela s glumcem.

Luksuzna kuća u Tiburonu pokraj San Francisca, gdje je prema policijskim navodima Williams u kolovozu 2014. izvršio samoubojstvo, doživotno pripada Susan Williams sukladno glumčevoj oporuci, piše u sudskim dokumentima.

Susan, koja se udala za Robina Williamsa 2011. godine, nije majka njegove troje odrasle djece.

Njihovi odvjetnici tvrde da Susan Williams traži od suda donošenje odluke o "zajamčenom redovitom primanju" povrh onoga što je potrebno za održavanje kuće.

"Podnositeljica zahtjeva ne smije tako postupati prema dokumentima o nasljedstvu", napisali su odvjetnici.

Sud je objema stranama dao rok do 21. kolovoza da se dogovore, a predviđeno je da se nađu na sudu 28. kolovoza.