Play ponuda
Play ponuda
upucao se na trijemu

Dječja zvijezda iz serije 'Svi vole Raymonda' počinila samoubojstvo

19-godišnji Sawyer Sweeten oduzeo si je život upucavši se na terasi obiteljskog doma u Texasu. Proslavio se ulogom Geoffreyja Baronea, a pojavio se u 139 epizoda zajedno s bratom blizancem Sullivanom

Image

Sawyer Sweeten

Foto: Instagram
I.H./ 24.4.2015. u 9:25
Play ponuda

Dječja zvijezda iz poznate serije 'Svi vole Raymonda' počinila je samoubojstvo.

19-godišnji Sawyer Sweeten oduzeo si je život upucavši se na terasi obiteljskog doma u Texasu. Proslavio se ulogom Geoffreyja Baronea, a pojavio se u 139 epizoda zajedno s bratom blizancem Sullivanom.

"Jutros se dogodila strašna obiteljska tragedija. U tuzi javljamo da si je naš voljeni brat, sin i prijatelj Sawyer Sweeten oduzeo život, nekoliko tjedana prije svog 20. rođendana. U ovom teškom trenutku, naša obitelj moli da poštujete njenu privatnost, ali i da se okrenete onima koje volite", stoji u priopćenju koje je njegova starija sestra Madylin poslala javnosti.

Za Radar Online jedan je izvor rekao kako je obitelj uništena tragedijom, a Sawyrova majka je na Facebooku objavila fotografiju troje svoje najstarije djece te napisala da ih jako voli.

"Bio je slatki mladić koji će nedostajati mnogima. Pobrinite se da vaši voljeni znaju koliko ih volite i provjerite kako su, ako već neko vrijeme niste komunicirali. Jako je važno da ostanete u kontaktu", napisala je Doris Roberts, koja je u seriji glumila njegovu baku.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Play ponuda

Više s weba