Ostalo

Dječja zvijezda iz serije 'Svi vole Raymonda' počinila samoubojstvo

19-godišnji Sawyer Sweeten oduzeo si je život upucavši se na terasi obiteljskog doma u Texasu. Proslavio se ulogom Geoffreyja Baronea, a pojavio se u 139 epizoda zajedno s bratom blizancem Sullivanom

I.H.
24.04.2015 09:25

Dječja zvijezda iz poznate serije 'Svi vole Raymonda' počinila je samoubojstvo.

19-godišnji Sawyer Sweeten oduzeo si je život upucavši se na terasi obiteljskog doma u Texasu.Proslavio se ulogom Geoffreyja Baronea, a pojavio se u 139 epizoda zajedno s bratom blizancem Sullivanom.

"Jutros se dogodila strašna obiteljska tragedija. U tuzi javljamo da si je naš voljeni brat, sin i prijatelj Sawyer Sweeten oduzeo život, nekoliko tjedana prije svog 20. rođendana. U ovom teškom trenutku, naša obitelj moli da poštujete njenu privatnost, ali i da se okrenete onima koje volite", stoji u priopćenju koje je njegova starija sestra Madylin poslala javnosti.

Za Radar Online jedan je izvor rekao kako je obitelj uništena tragedijom, a Sawyrova majka je na Facebooku objavila fotografiju troje svoje najstarije djece te napisala da ih jako voli.

"Bio je slatki mladić koji će nedostajati mnogima. Pobrinite se da vaši voljeni znaju koliko ih volite i provjerite kako su, ako već neko vrijeme niste komunicirali. Jako je važno da ostanete u kontaktu", napisala je Doris Roberts , koja je u seriji glumila njegovu baku.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.