Play ponuda
Play ponuda
Žena sa stavom

Djevojka Keanu Reevesa osvrnula se na komentare da mu izgleda kao baka, a pritom se narugala Kim Kardashian

Alexandra Grant prva je žena s kojom je Keanu Reeves potvrdio vezu nakon tragične smrti bivše djevojke Jennifer Syme 2001. godine.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 13.3.2020. u 10:45
Play ponuda

Alexandra Grant 46-godišnja je umjetnica koja je vratila vjeru u ljubav holivudskom glumcu Keanu Reevesu.

Iako su svoju vezu potvrdili tek u studenom 2019. godine, Alexandra i Keanu viđaju se više od 2 godine, no svoju su ljubav dobro krili.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr)

Alexandra je prva žena s kojom je 55-godišnji glumac potvrdio vezu nakon tragične smrti svoje bivše djevojke Jennifer Syme 2001. godine.

Podsjetimo, s Jennifer je bio u vezi 90-ih godina prošlog stoljeća, no 1999. godine par je zadesila velika tragedija kada su dobili mrtvorođeno dijete u osmom mjesecu trudnoće. Taj događaj emocionalno je uništio oboje, a par se ubrzo rastao.

Dvije godine nakon toga Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći sa svega 28 godina, što je dodatno slomilo glumca.

Keanu je zbog svega s vremenom postao holivudski samotnjak koji se nije pojavljivao na holivudskim događanjima, no uz Alexandru se otvorio po tom pitanju, iako i dalje krije privatni život kao zmija noge. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Ona je jedna od rijetkih osoba kojima se Keanu otvorio po pitanju emocija i prošlosti. On je dugo vremena bio na mračnim mjestima, ali Alexandrina pozitivnost i podrška odigrale su veliku ulogu u mijenjanju njegova života. Spasila ga je. Draga je, topla i spiritualna osoba te odlično komuniciraju. Osvojila ga je i činjenicom da ima brojne kvalitete koje holivudske žene nemaju", otkrio je nedavno izvor blizak glumcu.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, ubrzo nakon što je potvrdio vezu s Alexandrom, javnost je počela ismijavati umjetnicu zbog činjenice da ima sijedu kosu, pa se često moglo čuti kako mu je to zapravo "baka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
BRAVO

Kandidat iz 'Večere za 5 na selu' Danijeli Martinović napisao pjesmu, a ona mu se javila: 'Dragi Nikola, vi ste super'

No, Alexandra je i tada pokazala koliko je stabilna u glavi te je na takve komentare samo odmahnula rukom.

"Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u svakoj dobi. Ako žene stradavaju od nametnutih standarda ljepote, hajdemo razgovarati o tim standardima", poručila je jednom prilikom na Instagramu na kojem je i otkrila kako je počela sijediti u ranim 20-ima, da bi se u 30-ima potpuno prestala bojiti.

Alexandra je sada pozirala i za britanski Vogue u kojem je otkrila i kako je bila fascinirana reakcijama javnosti nakon što su potvrdili vezu, jer su njegovi obožavatelji bili presretni što nije završio s nekom mlađahnom glumicom ili manekenkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ipak, istaknula je i kako su i do nje došli komentari kako ona izgleda starije od njega, iako je 9 godina mlađa. "Visoka sam žena s bijelom kosom. Da sam htjela izgledati poput Kim Kardashian, operacijom bih skratila noge", istaknula je Alexandra.

Keanu Reevesa gledamo u subotu, 14. ožujka od 20 sati na RTL-u trileru "John Wick 2".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'NAJLJEPŠA KRALJICA NA SVIJETU'

Kraljica Rania otkrila dvije lijepe vijesti koje su je usrećile: 'Srce mi je puno'

Play ponuda

Više s weba