Ostalo

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Iako je izgledalo kako između njih ne postoje problemi, Bogdan je iznenadio obožavatelje nakon što je na svom Instagram profilu priznao kako više ne ljubi atraktivnu influencericu. I dok neki misle kako je riječ o još jednoj šali, drugi komentiraju kako ga je Anja ostavila zbog toga što posljednjih mjesec dana Baka Prase proživljava pravi pakao na društvenim mrežama s obzirom na to da ga mnogi optužuju da je jednim dijelom kriv za smrt mlade influencerice Kristine Đukić

T.M.
14.01.2022 09:00

Model, influencerica i fitness trenerica, 21-godišnja Anja Blagojević godinama je popularna na društvenim mrežama, ali tek je u 2021. doživjela veliku popularnost i to nakon što je jedan od najpoznatijih srpskih YouTubera, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase priznao da su već neko vrijeme u vezi.

Ljubav je mjesecima cvjetala, zajedno su snimali videosnimke za YouTube, sve više sponzora se javljalo, a brojni obožavatelji komentirali su kako je riječ o najljepšem paru. I Bogdan je svojedobno priznao kako nikoga nije volio kao Anju te mu je ona, kako kaže, promijenila pogled na ljubav.

Iako je izgledalo kako između njih ne postoje problemi, Bogdan je iznenadio obožavatelje nakon što je na svom Instagram profilu priznao kako više ne ljubi atraktivnu influencericu. I dok neki misle kako je riječ o još jednoj šali, drugi komentiraju kako ga je Anja ostavila zbog toga što posljednjih mjesec dana Baka Prase proživljava pravi pakao na društvenim mrežama s obzirom na to da ga mnogi optužuju da je jednim dijelom kriv za smrt mlade influencerice Kristine Đukić.

Pročitajte još
Otkrio je i razlog prekida: Baka Prase više ne ljubi atraktivnu influencericu Anju

''Anja i ja smo prekinuli. Nije nikakva šala. Jednostavno smo došli do točke gdje se više nismo slagali i naša veza je naletjela na zid. I dalje se volimo i teško nam je, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put'', napisao je Bogdan prije nekoliko dana.

No, tko je zapravo djevojka koja je osvojila srce popularnog zavodnika i koju samo na Instagramu prati više od 600 tisuća pratitelja? Anja Blagojević poznatija kao Anja Bla rođena je u Bosni i Hercegovini, a u veljači ove godine proslavit će 22. rođendan. Završila je srednju Ekonomsku školu u Doboju, a već tada počela se baviti fitnessom.

"Anja se od malih nogu zanima za fitness, a od 17. godine ozbiljno trenira. Završivši IFBB fitness tečaj i proučivši pravilnu prehranu, započela je preobražaj vlastitih tjelesnih ciljeva. Odlučnošću i predanošću prirodno su uslijedili rezultati. Sada se posvetila pomaganju drugima da naprave isto. Ona je certificirani kondicijski trener iosoba koja će te definitivno natjerati da se pokreneš", stoji u opisu njezina profila na stranici MoveMe.com.

Anja je popularna i na društvenoj mreži TikTok gdje je prati više od 300 tisuća obožavatelja. I na toj platformi svojim pratiteljima daje savjete koje imaju veze sa zdravim životom. Poznato je i kako osim bosanskog, Anja priča i njemački te engleski jezik, a u posljednje vrijeme jedna je od najplaćenijih influencerica na području bivše Jugoslavije.