Play ponuda
Play ponuda
Ponovno u problemima

Djevojka optužila Chrisa Browna da ju je drogirao i silovao na jahti poznatog kolege

Brojni obožavatelji zgroženi su iskazom nepoznate djevojke, a mnogi nisu povjerovali Chrisu nakon što se obratio publici negirajući bilo kakvu uključenost u fizičko ili seksualno zlostavljanje

Image
Foto: AP
T.M./ 28.1.2022. u 22:00
Play ponuda

Glazbenik Chris Brown ponovno se suočava s teškim optužbama. Nepoznata žena tvrdi da ju je slavni pjevač drogirao i silovao na jahti koja se nalazi na imanju njegovog kolege, glazbenika P. Diddyja, pišu američki mediji. 

Slučaj je završio na sudu, a spomenuta djevojka traži 20 milijuna dolara odštete. Strani mediji pišu kako je riječ o profesionalnoj koreografkinji, plesačici i glazbenici koja je na imanje legendarnog glazbenika stigla u društvu nepoznate prijateljice i to na poziv jednog muškarca. 

Brown je navodno uzeo njezin broj preko spomenutog prijatelja te ju ubrzo i kontaktirao. U telefonskom razgovoru joj je rekao kako je čuo za njezinu glazbu pa bi mu shodno tome bila čast da se pridruži njegovom društvu u luksuznoj kući u kojoj živi P. Diddy. 

Image
očajnički potez

Fanovi ga brutalno izvrijeđali: Chris Brown se pokušava vratiti Rihanni?

Image
očajnički potez

Fanovi ga brutalno izvrijeđali: Chris Brown se pokušava vratiti Rihanni?

Kasnije su otišli na jahti, glazbenik joj je ponudio alkoholno piće, uživali su u sitnim noćnim satima, a razgovor im se, kako kaže, bazirao na njezinoj glazbenoj karijeri. Chris joj je navodno rekao kako joj može pomoći oko novih pjesama, a onda je u jednom trenutku osjetila dezorijentiranost i nestabilnost. 

Potom ju je, stoji u tužbi, odveo u spavaću sobu, zaključao vrata, a iako je molila da ju pusti, Chris je to odbio. Djevojka je rekla kako joj je potom skinuo odjeću te silovao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Brojni obožavatelji zgroženi su iskazom nepoznate djevojke, a mnogi nisu povjerovali Chrisu nakon što se obratio publici negirajući bilo kakvu uključenost u fizičko ili seksualno zlostavljanje. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TKO BI REKAO

Što je prava istina? Plaća li princ Albert II doista basnoslovnu sumu svojoj supruzi?

Play ponuda

Više s weba