Ostalo

Đoković pozirao sa 'srpskom Kim Kardashian', bivšom striptizetom poznatoj po burnoj vezi s NBA zvijezdom

Novak Đoković neplanirano je dobio slobodno vrijeme u SAD-u zbog koronavirusa.

Tabloid.hr
11.03.2020 14:30

Teniski as Novak Đoković zbog koronavirusa dobio je slobodno vrijeme u SAD-u nakon otkazivanja turnira Indian Wells .

To je vrijeme iskoristio kako bi odgledao košarkašku utakmicu između Lakersa i Clippersa u Los Angelesu, ali i kako bi tijekom iste pozirao s nekoliko atraktivnih dama.

Nije dugo trebaloda susjedni mediji shvate kako je jedna od žena s fotografije Novakova sunarodnjakinja Danijela Rajić , partnerica Paula Georgea koji igra za Clipperse.

Atraktivna crnka privukla je itekakvu pažnju medija, kao prvo zato što se radi o bivšoj go-go plesačici i striptizeti, a kao drugo zato što ju mediji već godinama nazivaju "srpskom Kim Kardashian" . No bilo je tu još materijala za pisati o njoj.

Naime, prije nego su se vjenčali, par je bio poznat po turbulentnom odnosu. Upoznali su se dok je ona još bila go-go plesačica u Miamiju, a među njima je zaiskrilo već prve večeri.

Nakon nekoliko mjeseci par je ipak prekinuo, no Daniela je već tada čekala njihovo prvo dijete. Košarkaš je na tu vijest reagirao blago rečeno grozno te joj je ponudio milijun dolara da pobaci.

Ona to nije učinila, a neko vrijeme košarkaš nije htio priznati malenu, pa je par završio na sudu.

Test očinstva potvrdio je Danijeline iskaze, a zatim je košarkaš tužio nju te tražio potpuno skrbništvo nad kćeri. Slučaj se mjesecima povlačio po sudovima da bi se par na kraju dogovorio oko zajedničkog skrbništva malene Olivije .

To je pak dovelo do frcanja starih iskri, pa si je par na kraju odlučio dati još jednu šansu.

Par je zatim dobio još jedno dijete, a NBA zvijezda ističe kako mu je lijepa Srpkinja danas najveća podrška.