Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
najpapreniji jezik estrade

'Dobra večer i dobrodošli u Alkinu kafanu!'

Kavana, ili kafana? U slučaju Alke Vuice, ovo drugo! Jer najzanimljivije stvari ionako se, kaže, događaju u sitne sate, za šankom, u nekom povišenom raspoloženju.

RTL/ 2.12.2013. u 17:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Dobra večer i dobrodošli u Alkinu kafanu".

Ovim nas je riječima dočekala Alka, koja je, ne brinite se, svjesna da se u Lijepoj Našoj kaže kavana, međutim:

"To su za mene dvije različite konotacije, kafana podrazumijeva dernek i tulum, nešto sasvim drugačije od kavane, kavana je mjesto na koje odete ujutro na kavu", kazala je Alka.

A pjesmama i obradama starih hitova s njezina novog albuma 'Alkina kafana', definitivno je mjesto upravo tamo gdje ga je i zamislila.

"Ja smatram da je fenomenalno kad uđete u kafanu i čujete svoju pjesmu, koja se opjeva i kad ljudi ustvari ni ne znaju tko ju je napisao ili pjevao u originalu nego ona postane vlasništvo naroda".

Istočnjački melos osvojio je svijet, a od njega ne bježi ni Alka, ali u svom stilu. Pa će njezin glas na ovom albumu obogatiti i tamburice.

O bijegu Alka ne razmišlja, unatoč tome što je srce vuče u Sarajevo, odakle je rodom njezin zaručnik Zlatko Arslanagić.

Iako se po medijima nedavno nagađalo da se par vjenčao u tajnosti, zagonetna Alka na ovo je pitanje odgovorila - a da ništa nije odgovorila.

Međutim, nimalo dvosmisleno daje do znanja cijelom svijetu čime ju je osvojio.

"Zlatko je upravo na neki način otvoren čovjek koji je radio na sebi, koji nije licemjeran, s kojim možete razgovarati o svemu, nikad se nisam u vezi osjećala tako sigurno kako se osjećam s njim".

Prosaca je, tvrde mnogi, u njezinu životu bilo i mnogo više nego što ona sama želi priznati. Neukrotivu su Alku mnogi bezuspješno pokušavali ukrotiti.

"Kakva prilika taj Vidošević, ali nije me prosio, hahaha. Prilika, ali i neprilika, haha... Čudne stvari kriju hrvatski podrumi. Znala sam napraviti krive izbore u životu, međutim šta se može. Ja sam uvijek postupala po srcu, a kad čovjek postupa po srcu, onda znači da nije mogao drugačije postupiti, malo kalkulacije u životu mi ne bi škodilo, ali bože moj, imam takvu prirodu", povjerila nam se Alka.

Možda bi Alka dvaput razmislila da je u Vidoševićevu podrumu umjesto polarnog medvjeda pronađen leopard.

Međutim, ono na što je Alka, bez sumnje, najponosnija je njezin sin Arian. Mladi glazbenik studirao je u Londonu, a u Zagreb se vratio da bi pokrenuo vlastitu produkcijsku kuću.

I da, baš bi takav trebao biti odnos majke i sina. Osobito uzmemo li u obzir ono što se trenutačno zbiva u Lijepoj našoj.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba