Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOĆ GLAMURA

Dobročinitelj platio bogatstvo za put u svemir s Leom!

Susret bogatih i darežljivih dogodio se sinoć u Cannesu! Čak 25 milijuna dolara prikupljeno je na humanitarnoj aukciji Amfar, koja već 20 godina prikuplja novac za lijek protiv AIDS-a! Novac ne može kupiti sve, ali, primjerice put u svemir s Leonardom DiCaprijom - može!

RTL/ 24.5.2013. u 18:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Okupile su se zvijezde najsjajnijeg kova i novac s mnogo nula! Amfar, tradicionalna humanitarna večera u sklopu filmskog festivala u Cannesu, prikuplja novac za pomoć oboljelima od AIDS-a. I to na principu aukcije.

"Pronašli smo lijek za jedno dijete u Mississippiju koje je staro dvije i pol godine i izliječeno od AIDS-a. Imamo 30 tisuća djece oboljele od AIDS-a koja stvarno trebaju našu pomoć. I 34 milijuna ljudi oboljelih od AIDS-a koji ovise o vama!", poručila je glumica Sharon Stone.

Ponude za koje su se nadmetali bogataši bile su nevjerojatne!

Za milijun i pol dolara bogati je sretnik osigurao trodnevnu pripremu i odlazak u svemir s Velikim Gatsbyjem! Velikodušni Leo ponudio je i mjesto za njegovu pratnju za jedan od njegovih sljedećih odlazaka na crveni tepih, što je stajalo nevjerojatna 2,3 milijuna dolara. I ostale ponude bile su nevjerojatne!

Uloge na najskupljoj večeri u godini podijeljene su ravnopravno!

"Ovo je više formalan dio večeri kada se brinemo da aukcija prođe u najboljem redu, a onda se opustimo kako večer primiče kraju!", kazao je Adrien Brody.

Upravo je to prilika za kradljivce nakita koji su ove godine u Cannesu imali dobru berbu!

"Pazit ću koliko ću šampanjca popiti jer nikada ne znate kada bi netko mogao doći i samo ih skinuti!", upozorila je Milla Jovovich.

Austrijanac koji savršeno govori tri jezika, na tečnom je engleskom objavio prikupljenu svotu!

"Ukupna prikupljena svota večeras je, vjerovali ili ne - 25 milijuna dolara", izjavio je glumac Christoph Waltz.

Vrtoglava svota koristit će se za istraživanja lijeka protiv AIDS-a. Ako ste se ikada pitali čemu cijeli šušur oko holivudskih zvijezda, sada ste dobili pozitivan odgovor!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba