Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
luksuzna jahta i pratilje

Dok ga svijet osuđuje, Andrew Tate uživa u dočeku maloljetnih obožavatelja na Braču

Zanimljivo je vidjeti tko su zapravo ti veliki i zagriženi Tateovi obožavatelji, barem u Hrvatskoj

Image
Foto: Screenshot TikTok & YouTube
RTL.hr/ 30.8.2022. u 17:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Izgleda kako se poduzetnik, bivši profesionalni kickboksač i poznati influencer Andrew Tate ne zamara činjenicom da je nedavno ostao bez službenih profila na YouTubeu, Facebooku, Instagramu i TikToku zbog mizoginog sadržaja.

Naime, 36-godišnji Tate viđen u Splitu što je potvrđeno snimkom jedne od djevojaka koje je poveo na luksuznu jahtu. Baš kao što se može vidjeti na videu objavljenom na TikToku, Tatea su dočekali tinejdžeri koji su bili izvan sebe. Njegova publika su mahom maloljetnici dječaci i tek oni koji su postali punoljetni jer očito samo neizgrađenim karakterima on može biti idol. Upravo je to njegova baza obožavatelja tako da nije teško biti "top G" hrpi srednjoškolaca. Top G znači Top gangster, a prema Tateovoj definiciji, riječ je o muškarcu kojeg drugi muškarci poštuju i strahuju od njega.

S obzirom na to da je influencer dio ljetovanja proveo krstareći našom obalom, pohvalio se vještinom vožnje jet-skija po Jadranskom moru. Navodno je i duže bio usidren u uvali u Milna na otoku Braču.

Podsjećamo kako je glasnogovornik tvrtke Meta, u čijem su posjedu popularne društvene mreže Instagram i Facebook, izjavio za NBC News kako su Tateu trajno uklonjeni službeni profili na tim mrežama zbog kršenja pravila tvrtke o opasnim organizacijama i pojedincima. Treba istaknuti kako je prije ove zabrane Tate imao 4.7 milijuna pratitelja na Instagramu.

"Mizoginija je ideologija puna mržnje koja se ne tolerira na TikToku. Naša istraga o ovom sadržaju je u tijeku, dok nastavljamo uklanjati profile i videozapise koji krše pravila te provodimo mjere za jačanje te provedbe, uključujući naše modele detekcije protiv ove vrste sadržaja", tvrdi glasnogovornik tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kontradiktorno je da se u današnjem društvu muškarce ohrabruje da budu iskreni i otvoreni oko toga što osjećaju, a kad kažu istinu, dobivaju negativne reakcije", poručio je Tateov glasnogovornik.

Image
Foto: Screenshot YouTube
Image
Screenshot YouTube

Prema Tateovom timu, zabrana pristupa tim platformama ne dovodi do pravednijeg svijeta. "Uklanjanje glasa Andrewa Tatea ne vodi prema boljem društvu koje je oslobođeno od mržnje", poručio je influencer.

Jedno je sigurno, Tate ima kontroverzne i mizogine stavove, no zašto se Meta ne pobrine za mnoge druge moralno neprihvatljive sadržaje koje bez problema ostavljaju na miru - poput pedofilije, eksplicitnog sadržaja maloljetnica na spomenutim mrežama, ponajprije Instagramu i sličnog sadržaja jer onda bismo doista mogli reći kako naginjemo ka boljem i zdravijem društvu.

Image
Foto: Screenshot YouTube
Image
Screenshot YouTube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
pronađen bez svijesti u bordelu

Nekadašnji košarkaš i bivši suprug Khloe Kardashian, Lamar Odom, bori se za život

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba