Ostalo

Dok je bila udana za Brada Pitta, Angelina je strahovala za sigurnost djece? Navodno je alkoholiziran...

Kako Angelina ističe, Brad ima problema s alkoholom što je, između ostalog, pridonijelo krahu njihovog braka

RTL.hr
06.09.2021 13:00

Rastava slavnog para Angeline Jolie i Brada Pitta (57) finalizirana je još 2019., no još uvijek traje pravna bitka oko skrbništva njihovo petero malodobne djece. 46-godišnja Angelina je predala papire za razvod pet dana nakon što je navodno alkoholizirani Brad - navodno napao njihovog najstarijeg 20-godišnjegsina Maddoxa .

"Nisam osoba koja olako donosi odluke. Trebalo mi je puno snage da se odlučim odvojiti od oca svoje djece", rekla je u intervjuu za The Guardian .

Angelina i Brad dijelešestoro djece: Maddoxa, Paxa (17), Zaharu (16), Shiloh (15), i trinaestogodišnje blizance Vivienne i Knox .

Kako Angelina ističe, Brad ima problema s alkoholomšto je, između ostalog, pridonijelo krahu njihovog braka.

Pročitajte još
FOTO - Kako slatko! Angelina Jolie na Instagramu objavila fotke Zahare i Shiloh

Angelina Jolie je rekla kako joj je rastava traumatično iskustvo,a situaciju dodatno komplicira činjenica dana određeni način ona traje već gotovo cijelo desetljeće.

Veliki problem u braku je bila Bradova suradnja s osuđivanim 69-godišnjim seksualnim prijestupnikom Harveyjem Weinsteinom , za kojeg tvrdi da je i nju zlostavljao.

Kao 21-godišnjakinja, Jolie je glumila u Weinsteinovom filmunakon kojeg više nisu surađivali.

"Bilo mi je jako teško kad je Brad odlučio surađivati s njim. Naravno da me to povrijedilo", dodala je.

Podsjećamo, njihova veza je započela na setu filma "Gospodin i gospođa Smith", a ubrzo su postalijedan od najpoznatijih hollywoodskih parova.