Ostalo

Dok nema Zayna, ništa od One Directiona: 'S njime je zaista teško ostati u kontaktu, napustio je bend iz...

Iako svi žele povratak popularnog benda One Direction, čini se da se to tako skoro neće dogoditi

Tabloid.hr
11.03.2020 15:30

Iako svi vjerni obožavatelji boy benda One Direction željno iščekuju njihov povratak, on se vrlo vjerojatno neće dogoditi utako skorije vrijeme. Naime, Niall Horan je otkrio kako je član koji je prvi napustio bend i započeo solo karijeru, Zayn Malik , prekinuo svaki kontakt s ostalim članovima.

U intervjuuje s portalom The Sun, Liam je priznao kako je njihovo ponovno okupljanje moguće jedino ako Zayn, koji je bend napustio 2015. , odluči obnoviti komunikaciju s ostalim dečkima.

"S njime je zaista teško ostati u kontaktu . To bi vjerojatno i on za sebe rekao. Ne pričamo baš previše. Mislim, ako se nešto kod njega dogodi, poslat ću mu poruku", rekao je Niall.

"On možda ne bi ni odgovorio, ali javio bi mu se svejedno. Ne znam, napustio je bend iz nekih svojih razloga, a onda nakon toga nije pretjerano razgovarao s nama", rekao je pjevač.

"Nemam ništa protiv njega, ali neke su stvari zauvijek. Ne znam. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Možda se jednoga dana budemo sreli, ali trenutno ne ", zaključio je.

O ovoj je temi Niall progovorio mjesec dana nakon što je drugi član benda, Louis Tomlinson , priznao kako nije spreman ponovno surađivati sa Zaynom jer misli da nije imao poštovanja prema bendu.