Ostalo

Dok njegova bivša vidi izvanzemaljce i šokira ponašanjem, on izgleda sretnije nego ikada s novom, mirnom...

Iako su svi mislili da su u pravoj ljubavi, razlike među njima su očito bile prevelike...

Tabloid.hr
21.10.2020 17:15

Miley Cyrus jedna je od najkontroverznijih ličnosti svjetske glazbene scene. Sve je krenulo 2013. kada je pjevačica pokazala potpuno novu sebe i pokazala da je mila Hannah Montana nestala s lica zemlje.

Twerkanje, pričanje o drogama i opijatima, plaženje jezika (što je u to vrijeme postaoi njezin zaštitni znak), pušenje marihuane na koncertima i kontroverzni nastup s Robinom Thickeom na VMA-u 2013. javnosti su pokazali da ima svašta za ponuditi na što nitko nije bio spreman.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Te je 2013. godineobjavila i spot za pjesmu " Wrecking Ball " u kojem je visjela na ogromnoj kugli kao od majke rođena.

Sada je još jednom iznenadila sve izjavama o izvanzemaljcima . Naime, ispričala je kako je jednom s prijateljicom doživjela situaciju u kojoj ih je ganjao neki oblik NLO-a . Ali, u isto je vrijeme dodala kako su tad bile obje napušene pa da ne može biti sigurna u ono što je vidjela.

Detaljno je objasnila kako je NLO izgledao. "Vidjela sam da leti, kao i moja prijateljica. Još se nekoliko automobila zaustavilo kako bi pogledali o čemu je riječ, tako da mislim da je bilo pravo", rekla je. "Tresla sam se nekoliko dana nakon toga. Nisam mogla normalno pogledati u nebo jer sam strahovala da će se vratiti".

A onaj tko se definitivno više nije mogao nositi s njom i njezinim divljim životom je njezin bivši suprug Liam Hemsworth .Nekoliko dana prije Božića 2018. godine par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u svom domu u Nashvilleu, no idila nije dugo potrajala. Osam mjeseci kasnije, Miley je uhvaćena u vrućim poljupcima s blogericom Kaitlynn Carter u Italiji, a isti dan saznalo se kako je već odlučila okončati brak s Liamom. Šuškalo se kako se Miley nikako nije željela smiriti i voditi miran obiteljski život kakav je htio Liam, dok je ona s druge strane kroz pjesme tvrdila kako nije htjela imati posla s nekim tko je ovisan o viskiju i tabletama, čime je šokirala javnost, jer se za Liama baš nikada nisu vezali skandali niti kontroverze.

Image 4687662 (auto)

(FOTO: www.profimedia.hr)

A sada zato on uživa u pravoj ljubavnoj idili s ne baš poznatim modelom Gabriellom Brooks koju je već upoznao s mnogobrojnom obitelji i od koje se ne odvaja