Ostalo

Dolazi nova sezona serije 'Kruna': Pogledajte tko je utjelovio Kate Middleton

Ne samo da su tvorci serije 'Kruna' otkrili da će snimiti i šestu sezonu, već su i ovim putem službeno potvrdili glumačka imena onih koji će utjeloviti članove kraljevske obitelji

L. K.
06.09.2022 15:00

Za razliku od velikog broja najavljivanih filmova i serija u kojima ćete najčešće ugledati dobro znana glumačka lica, serija 'Kruna' je napravila veliki iskorak i po tom pitanju. Na radost publike, ali i mladih talentiranih glumaca koji su nakratko postali članovi kraljevske obitelji, ovo bi moglo predstavljati novu stranicu u dosadašnjoj masovnoj proizvodnji serija koja već sada stvara dojam kao da su pojedinci glumci rezervirani za filmove, a drugi za serije. Da mladi i ne sasvim iskusni glumci koji imaju mali broj uloga iza sebe mogu zablistati svojim talentom, dokazala je i 26-godišnja britanska glumica Emme Corrin kojoj je pripala čast utjelovljivanja princeze Diane .

Njezina uloga u 'Kruni' otvorila joj je velika vrata za nadolazeće uloge, a upravo bi takva sudbina mogla zadesiti i mladu 19-godišnju glumicu Meg Bellamy , koja će u šestoj sezoni spomenute serije glumiti mladu vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton .

Bellamy se može pohvaliti kako je jedna od rijetkih koja je netom nakon završetka srednje škole dobila posao iz snova. Poslala je snimku svoje glumačke vještine i prijavila se na otvorenu audiciju, unatoč nedostatku profesionalnog glumačkog iskustva. Ipak, nije samo talent zaslužan za njezinu ulogu jer kako pišu britanski mediji, Bellamy se "bacila" na posao još za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja te je krenula redovito pohađati je sate glume u vokinghamskoj St Crispin's School. Zanimljivo je kako se navedena glumačka škola nalazi u neposrednoj blizini sela u kojem je živjela Kate Middleton još kao djevojčica sa svojom obitelji.

"Uštipnite me da znam da ne sanjam", istaknula je u opisu priložene fotografije koju je podijelila na svom službenom Instagram profilu. Riječ je o članku u kojem se ističu tri mlade glumačke nade koje su dobile uloge u šestoj sezoni serije 'Kruna'. Inače, Bellamy je utjelovila Kate Middleton u studentskim danima na Sveučilištu St. Andrews, i to u razdoblju od 2001. do 2005. godine, baš u doba kada započela romantičnu vezu s princem Williamom , kojeg će utjeloviti Ed McVey .

S obzirom na to da se o njihovim ljubavnim počecima zna vrlo malo, iz popularnog streaming servisa nisu još otkrili koji će dijelovi veze Kate i princa biti ekranizirani. Ono što se zna iz tog razdoblja je Williamovo zaljubljivanje u Kate te njihovo zajedničko zimovanje u Klosters, kada su javnosti obznanili da su službeni par, no hoće li biti još kakvih pikanterija, samo će nam vrijeme i šesta sezona pokazati.