Ostalo

Dolores Lambaša naplaćuje odgovore na pitanja!

Uzbuđenje i vesela atmosfera vladaju setom dramske serije 'Ruža vjetrova'. Nakon kratke stanke, glumci su ponovno ušli u uloge dobrih, zločestih i zlih, rade punom parom, a i kada ne snimaju, vrijeme provode zajedno!

RTL
28.09.2012 18:33

Zgodne glumice Ruže vjetrova još su zgodnije nakon zasluženog godišnjeg odmora. Kratko, ali slatko vrijeme opuštanja je iza njih jer se vrijedna ekipa vaše omiljene serije vratila na set i počela sa snimanjem novih nastavaka. Upravo se zbog toga i Dolores Lambaša 'preselila' iz Zagreba u Split.

"Pa, Zagreb je tri sata udaljen, ne trebam putovati u Singapur. Slobodno mogu skoknuti do Zagreba, tko mi brani", kazala je Dolores.

Kako je i ruta Split-Zagreb-Split prilično poskupjela, uvela je Dolores i neke nove mjere štednje, pardon zarade. Naime, kako bi što češće mogla posjećivati svoje zagrebačko ljubavno gnijezdo, ona je odlučila naplaćivati odgovore na pitanja medija.

Za razliku od Dolores, njezini kolege naplaćuju stvarni rad.

"Režirao sam u Makedoniji jednu predstavu i onda sam direktno sa tog posla došao na snimanje", priznao je Stojan Matavulj .

No, ono što se prvo primijeti na setu je da cijela ekipa funkcionira kao jedna velika obitelj.

"Malo imamo vremena za druženje, samo što ne spavamo svi u istoj spavaonici, rodili su se lipa prijateljstva van seta", kazala je Nives Ivanković koja igra svima omiljeni lik u seriji - Seku Odak .

"Više provodimo ovdje vremena nego doma s familijom, dosta saznamo jedni o drugima", rekla je glumica Marina Fernandez .

Vi imate još puno toga za doznati jer Ruža vjetrova u novoj sezoni donosi puno zapleta, novih ljubavi i svađa koje će vas prikovati uz vaše male ekrane!