Play ponuda
Play ponuda
popularnost raste

Domaći kreatori uz bok svjetskih dizajnera stvaraju modne trendove

Domaći modni kreatori stvarno bi mogli stati uz bok većini inozemnih. No često je mnogima u susjedovu dvorištu sve bolje, pa je domaća moda nepravedno zapostavljena. I ne samo moda! U inozemstvu su osobito popularni neki naši jestivi evergreeni

J.G./ 27.4.2015. u 18:30
Play ponuda

Jeste li od onih što misle da je tuđa livada uvijek zelenija? E pa pogledajte još jednom. Ovo je hrvatski proizvod- odjeća hrvatskih dizajnera skrojena u hrvatskim pogonima.

"Uvijek je u tuđem dvorištu bilo bolje, ja se sjećam da je meni majka svoj ručak morala nositi kod susjede, tako sam ga pojela a doma nisam, takvi smo", izjavila je modna agentica TihanaZelepugin.

No, i to se mijenja. Naše face neće tuđe.

"I u inozemstvu i doma nosim domaće dizajnere, surađujem s mnogima od njih tako da je to meni divna stvar. Evo i sad nosim nešto od domaćih dizajnera koji se tu prezentiraju", priznaje glumica Kristina Krepela.

Preko velike bare, tvrdi Kristina, za našim proizvodima luduju.

"Jaooo, da. Bajadere izvozim na velika vrata. Kad god idem u inozemstvo svima, ali svima, bilo da idem privatno u posjetu ili idem raditi uvijek nosim Bajadere. Moram priznat da su svi ludi za našim bajaderama. Bajadere i licitarska srca definitivno", komentira glumica.

Ovaj dečko igra za rukometnu, ali i za hrvatsku gospodarsku repku. Naše proizvode raznosi gdje god stigne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Uvijek moramo biti puni ili bajadere ili baš cedevite. Pogotovo cedevite i takvih stvari, znači svi su ludi za time i hvata ih nostalgija i onda ih moramo nositi", kaže rukometaš Zlatko Horvat.

Subotnjem događaju u organizaciji sisačke razvojne agencije Simora treba zapljeskati. Predstavljena je domaća tekstilna industrija koja se može mjeriti s bilo kojom u svijetu.

"Znamo kakvo je stanje u tekstilnoj industriji, da im je relativno teško, da imaju veliku konkurenciju Kine i ostalog. Iako je ovaj možda kunu i skuplji, ali je sigurno i kvalitetniji. Da se odlučimo uzeti hrvatski proizvod, sigurno ne bi bilo ni ovoliko nezaposlenih", napomenuo je Mario Čelan.

Ne hvatajte se zato uvijek za tuđe. U modi je nositi domaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČESTITAMO

Ana i Dominik Kračun iz 'Života na vagi' postali roditelji, na svijet je stigla malena Nika: 'Naša pobjednica'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Dobio riječi podrške

Nakon tragičnog gubitka Cristiano raznježio obožavatelje fotografijom s kćerkicom: ‘Zauvijek te volim’

Play ponuda

Više s weba