Ostalo

Donald Trump u novom intervjuu otkrio što zaista misli o Meghan Markle nakon što ju je nedavno nazvao...

Donald Trump je s obitelji na trodnevnom državničkom posjetu Ujedinjenom Kraljevstvu, a u intervjuu s Piersom Morganom pojasnio je svoje stavove oko vojvotkinje od Sussexa

Tabloid.hr
05.06.2019 11:07

U novom intervjuu tijekom državničkog posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu, američki predsjednik Donald Trump je rekao da je bio pogrešno protumačenkada je nedavno Meghan Markle nazvao "zločestom".

Tvrdi da vojvotkinju nije nazvao zločestom, već njeno ponašanje kada ga je kritizirala tijekom predsjedničkih izbora 2016.

"Bila je zla prema meni i OK je da ona bude zla. Nije dobro da ja budem zao prema njoj pa nisam bio", rekao je u intevjuu s Piersom Morganom.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Trump je otkrio i da je to htio spomenuti princu Harryju kada su se u ponedjeljak sastali u Buckinghamskoj palači.

"Nismo razgovarali o tome. Htio sam jer je tako pogrešno odjeknulo u javnosti", rekao je američki predsjednik.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Naime, u intervjuu kojeg je The Sun objavio prošlog tjedna, Trumpu je postavljeno pitanje o Meghaninom neodobravanju njega kao kandidatana izbornoj utrci 2016. Tada je bila samo glumica, a Trumpa je nazvala "ženomrscem" i "razoriteljem" te je rekla da razmišlja o selidbi u Kanadu ako pobijedi.

Predsjednik je na to pitanje odgovorio: "Nisam to znao. Ne, nisam znao da je bila zločesta". Kasnije je inzistirao da nije tako nazvao Meghan iako je razgovor bio sniman.