Play ponuda
Play ponuda
TRIO FANTASTIKUS

Donald Trump vrijeđa princa i Meghan: 'Harry je kao vođen na lancu, neću koristiti puni izraz, jasno je na što mislim'

"Mislim da Meghan jadnog Harryja vuče za nos", započeo je nekadašnji predsjednik Sjedinjenih Država svoj komentar o Meghan Markle i princu Harryju

Image
Foto: Screenshot Twitter
L.K./ 25.4.2022. u 19:30
Play ponuda

Na meti nekadašnjeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa našao se razmetni sin kraljevske obitelji - odbjegli britanski princ Harry koji se trajno odseliosa 40-godišnjom suprugom Meghan Markle u Kaliforniju. U svom stilu, oštro i bez dlake na jeziku, analizirao je Trump princa na sebi svojstven način te je poručio: "Vratit će se u palaču na koljenima".

"Harry je kao vođen na lancu, neću koristiti puni izraz, jasno je na što mislim. To još nisam vidio i nikad nisam bio fan Meghan, još od početka. Mislim da jadnog Harryja vuče za nos", pojasnio je Donald Trump viđenje te situacije.

Image
Foto: AP
Image
AP

(FOTO: AP)

"Taj brak će završiti, i završit će gadno. Ja sve mogu dobro predvidjeti, ali se pitam hoće li princ na koljenima moliti da se vrati", dodao je. Nakon toga je poznati voditelj Piers Morgan pitao bivšeg predsjednika SAD-a bi li on oduzeo titule vojvodama od Sussexa.

"Bih. Jedino s čime se ne slažem s kraljicom je to da bih mu ja rekao da ni ne dolazi više", oštar je bio 75-godišnji Donald Trump koji ne bi trpio takvo ponašanje da je kralj.

Image
HOLIVUDSKA DIVA

Glumica 'oprala' sve redom: Nije štedjela Harryja i Meghan, Trump je za nju 'seljak', a evo što kaže za Jennifer Aniston

Image
HOLIVUDSKA DIVA

Glumica 'oprala' sve redom: Nije štedjela Harryja i Meghan, Trump je za nju 'seljak', a evo što kaže za Jennifer Aniston

Štoviše, prema Trumpovim riječima, 37-godišnji princ Harry je sramotan i nema nimalo poštovanja prema državi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

(FOTO: Profimedia)

Kratkim klipom na Twitteru 57-godišnji Morgan je najavio veliki 'eksplozivni intervju' s Trumpom, a reakcije su podijeljene. 

"Nedostaje mi Trump na vijestima, uvijek je sve govorio točno onako kako je", "Donald ne voli Meghan zbog njezine boje kože", samo su neki od komentara koji aludiraju na njegove, nerijetko kontradiktorne pa time i smiješne izjave, ali i djelomično rasističke stavove.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika promjena na srpskom dvoru

Abdicirao princ Petar Karađorđević! Odrekao se svih prava za sebe, ali i svoje potomke

Play ponuda

Više s weba