Ostalo

Donald Trump vrijeđa princa i Meghan: 'Harry je kao vođen na lancu, neću koristiti puni izraz, jasno je...

"Mislim da Meghan jadnog Harryja vuče za nos", započeo je nekadašnji predsjednik Sjedinjenih Država svoj komentar o Meghan Markle i princu Harryju

L.K.
25.04.2022 19:30

Na meti nekadašnjegpredsjednika SAD-a Donalda Trumpa našao se razmetni sin kraljevske obitelji - odbjeglibritanski princHarry koji se trajno odseliosa40-godišnjom suprugom Meghan Markle u Kaliforniju. U svom stilu, oštro i bez dlake na jeziku, analizirao je Trump princa na sebi svojstven način te je poručio: "Vratit će seu palaču na koljenima".

"Harry je kao vođen na lancu, neću koristiti puni izraz, jasno je na što mislim. To još nisam vidio i nikad nisam bio fan Meghan, još od početka. Mislim da jadnog Harryja vuče za nos", pojasnio je DonaldTrump viđenje te situacije.

Donald Trump

(FOTO: AP)

"Taj brak će završiti, i završit će gadno. Ja sve mogu dobro predvidjeti, ali se pitam hoće li princ na koljenima moliti da se vrati", dodao je. Nakon toga je poznati voditeljPiers Morgan pitao bivšeg predsjednika SAD-a bi li on oduzeo titule vojvodama od Sussexa.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Bih. Jedino s čime se ne slažem s kraljicom je to da bih mu ja rekao da ni ne dolazi više", oštar je bio 75-godišnji Donald Trump kojine bi trpio takvo ponašanje da je kralj.

Pročitajte još
Glumica 'oprala' sve redom: Nije štedjela Harryja i Meghan, Trump je za nju 'seljak', a evo što kaže za...

Štoviše, prema Trumpovim riječima,37-godišnji princ Harry je sramotan i nema nimalo poštovanja prema državi.

Meghan Markle i princ Harry

(FOTO: Profimedia)

Kratkim klipom na Twitteru 57-godišnji Morgan je najavio veliki 'eksplozivni intervju' s Trumpom, a reakcije su podijeljene.

"Nedostaje mi Trump na vijestima, uvijek je sve govorio točno onako kako je", "Donald ne voli Meghan zbog njezine boje kože", samo su neki od komentara koji aludiraju na njegove, nerijetko kontradiktorne pa time i smiješne izjave, ali i djelomično rasističke stavove.