Ostalo

Donosimo vam Baretovo do sada neviđeno izdanje!

Frontmen 'Majki' poznat je po tome da bez dlake na jeziku kaže baš sve što mu je na pameti pa bi vas mogao pomalo iznenaditi intervju koji vam donosimo. Bare je odlučio 'okrenuti ploču' i pokazati svoje neviđeno izdanje.

RTL
10.04.2014 17:42

Goran Bare je oduvijek bio više od rokera. Vrhunski glazbenik koji nikad nije skrivao svoje mane, ali ni mišljenje. Tako su mu se na tapeti našli i Jadranka Kosor, Jelena Rozga i Tomislav Karamarko.

Udijelio im je razne verbalne pljuske i tako postao jedan od omiljenih društvenih kroničara. No, u intervjuu koji vam donosimo, Bare je odlučio okrenuti ploču.

"Puno puta trkeljam bezveze i onda mi se to odbije o glavu. Odlučio sam da više to ne radim", kaže nikad pristojniji Goran Bare. Na kraju intervjua čak je i ponosno zaključio "Nisam nikoga ništa uvrijedio. Ali nam je zato ispričao sve o svom odnosu sa sinom, lijekovima koje pije, a prisjetio se i Slavka Sakomana.

U video prilogu pogledajte cijeli intervju s frontemnom 'Majki' i njegovo dosad neviđno izdanje! Ako i vi spadate u kategoriju onih kojima Bare nikada ne dosadi, potegnite u Pulu 18. travnja na još jedan maestralni koncert!