Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USPJEŠAN I POŽELJAN

Donosimo vam intervju s miljenikom žena Judeom Lawom!

Slavni britanski glumac Jude Law ovih dana je do grla u poslu. Priprema nove filmove, snima reklame i uz sve to i dalje stigne lomiti srca obožavateljica diljem svijeta.

RTL/ 31.7.2014. u 18:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zgodan, uspješan i poželjan - kako u filmskoj industriji tako i izvan nje. JudeLaw već godinama slovi za jednog od ponajboljih britanskih filmskih, ali i kazališnih glumaca, a ljubitelji sedme umjetnosti će ga uskoro ponovno gledati na velikom platnu.  

"Najveći rizik kojem se izlažem je odabir poslova ili uloga koji me plaše. Sjećam se da sam u tri tjedna morao odraditi petotjedne pripreme za Henrika V. To je trenutak u kojem obično počnete preispitivati sebe, svoj posao i zašto se time uopće bavite. Ali to je ujedno i izvrsna prilika da se suočite sa strahovima i neuspjehom", kaže Jude.

Neuspjeha u tridesetogodišnjoj karijeri gotovo da i nije bilo, a uz to što mu je ta ista karijera priskrbila uspjeh te razna priznaja i nagrade struke i publike, koristila mu je i privatno.

"Za potrebe jednog filma sam morao naučiti jahati. Jedriti, znam jedriti. Što još? Svašta... Morao sam naučiti pucati. Ne biste vjerovali koliko sam puta morao pucati. Svašta sam naučio. Boriti se, mačevati, naučio sam govoriti na raznim narječjima", rekao je.

A za potrebe kratkog filma snimljenog u promotivne svrhe jednog slavnog brenda viskija nedavno je naučio i plesati. No kada se ugase kamere baš i nije Fred Astaire. Osobito u privatnosti vlastita doma i društvu svojih četvero djece.

"Oh da, mnogo sam se puta osramotio. Naravno. To vam je dio posla kada ste otac, zar ne? To je nešto zbog čega se hvataju za glavu i govore: Oh, tata... Sigurno sam im to priuštio", kaže.

S time se sigurno ne bi složile dame koje iz kino dvorana prate svaki pokret 41-godišnjeg glumca na velikom platnu. Dva su mu filma, Spy i BlackSea, trenutačno u postprodukciji, a uskoro počinje snimati još jedan, radnog naslova Genius. Spy koketira, ali ostale uloge su daleko od romantičnih likova kojima ni sam Law nije sklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nikada nisam posve prihvatio sebe u romantičnim ulogama. Kada se osvrnem na svoj posao u dvadesetim i tridesetim godinama, vidim da sam se uvijek nekako borio protiv njih. Ali iskreno, mislim da to ima veze s godinama. Kada dođete u određenu životnu dob, i sami ste kompliciraniji. Pretpostavljam da su i uloge pisane za glumce u tim godinama složenije", kaže.

Baš poput njegovih ljubavnih odnosa. Na proljeće je svjetske tabloide preplavila snimka pijanog Judea koji u noćnom izlasku u Budimpešti bezuspješno pokušava šarmirati mađarsku Playbojevu zečicu.

Početkom godine su isti mediji pak bili puni informacija iz njegove sudske sage. Naime, glumčev je rođak svojedobno jednom britanskom tabloidu prodavao informacije iz Judeova privatnog života i to iz nezgodnog razdoblja od prije osam godina kada ga je tadašnja draga, Sienna Miller, varala s kolegom DanielomCraigom.

No ako je suditi prema frajerskom gardu koji je zauzeo odmarajući na luksuznoj brodici, sve su afere daleko iza njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
TELEVISA PRESENTA

Svađa koje se ne bi posramile ni meksičke sapunice! Marina podbola Suzanu: 'To ti nije prava kosa, daj da pipnem!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPLAKALA

Najljepša bosanskohercegovačka voditeljica zaručila se nakon deset godina veze: Zbog partnera preselila u Gruziju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba