Play ponuda
Play ponuda
BEYONCE SASVIM INTIMNO

Donosimo vam intimnu ispovijest R'n'B dive!

Da majčinstvo uistinu posve mijenja žene, dokazala je i Beyonce u vrlo intimnom intervjuu s Oprah Winfrey u kojem je otkrila neke detalje koje je prije bilo nemoguće izvući iz nje.

RTL/ 18.2.2013. u 18:06
Play ponuda

Beyonce nije jedna od onih zvijezda koje svoj privatni život svakodnevno serviraju na pladnju, tim više njezin nedavno objavljeni dokumentarac u kojem priča o majčinstvu, braku, pobačaju i životu iza četiri zida itekako je iznenadio javnost. Priča o povratku na pozornice nastavila i u društvu slavne Oprah Winfrey.

"Rođenje kćeri nije umanjilo tvoju strast za nastupe?", upitala ju je Oprah.

"Ne! Odradila sam nastup tri mjeseca nakon porođaja, što je stvarno bilo ludo. Nikada prije nisam rodila, nisam znala da ću dobiti dvadeset i sedam kilograma i sve te stvari", odgovorila joj je Beyonce te dodala kako je "jako sretna što ima svoj posao jer ga voli.

Ipak, više od svega voli svog supruga Jay-Z-a u kojem pronalazi najveći životni oslonac. Njih su dvoje ove godine proglašeni i najutjecajnijim zvjezdanim parom.

"Bez njega ne bih bila žena kakva jesam. On je moje uporište", kazala je.

"Jay mi je pomogao na bezbroj načina! Mi smo godinu i pol bili samo prijatelji, a tek smo onda otišli na sudar. Godinu i pol smo funkcionirali samo preko telefona. Takvi su temelji iznimno bitni za vezu. Imati nekoga tko ti tako odgovara, to je jako važno. On je doista iskren".

Osim turneje The Mrs. Carter Show koja počinje u travnju, a uključuje i Hrvatsku, slavna pjevačica je najavila i novi album koji će svjetlo dana ugledati već ove godine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Play ponuda

Više s weba