Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
životna drama

Donosimo vam ispovijest TV voditeljice kojoj je estetska kirurgija uništila život

Bosanska TV zvijezda Lejla Zvizdić prolazi pravu traumu. Kada je prije dvije godine odlučila estetski ispraviti sitne nepravilnosti na licu, nije ni sanjala kakvu će joj životnu dramu to donijeti. Ožiljci, tragovi, granulomi, zadebljanja - to su posljedice koje u ogledalu gleda svaki dan. Njezinu potresnu ispovijest, donosi vam Ružica Đukić

RTL/ 28.4.2015. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kakvog ću monstruma jutros vidjeti u ogledalu?!" S tom se mišlju mjesecima budila bosanska TV voditeljica i urednica Lejla Zvizdić. Nakon estetskog zahvata, kojem se podvrgnula prije dvije godine, njezino se lice posve izobličilo.

"Ja sam vodila bitku za zdravlje, bitku za život i mislim da slike, jednim dijelom, mogu ilustriratiti svu patnju i svu bol kroz koju sam ja prolazila", kaže Lejla.

Podizanje očnih kapaka trebao je biti najkompliciraniji dio cijelog zahvata. No, dermalni fileri koji se danas ubrzgavaju doslovno u pauzi za ručak,  na njezinu su licu napravili kaos.

"Eto, ta jedna rutinska operacija se u mom slučaju nije pokazala nimalo bezazlenom ili nečim što se radi usputno, na pauzi", kaže Lejla.   

Buđenja na krvavim jastučnicama jesu iza nje, ali, nemojte da vas zavara televizijska šminka. Lejlino lice nije, niti će ikada više biti isto.  

"Dakle, šminka ne uspijeva baš posve prikriti - ožiljke, tragove, granulome, zadebljanja i ono što moram naglasiti je induracija koju imam, utrnuće u gornjem dijelu usne", kaže Lejla.

Na estetski se zahvat, između ostalog, odlučila i zbog posla kojim se bavi. Taman je rodila svoje drugo dijete i kao većina žena nakon poroda, nije baš bila zadovoljna svojim izgledom. Ipak, ne želi upasti u zamku pravdanja zašto se i kako odlučila na estetsku operaciju.

"Ja sam to uradila za svoj novac, koji sam pošteno zaradila. Ja sam, to sebi mogla omogućiti. Točka. Kraj priče", kaže Lejla.

Nakon što je svoju priču odlučila podijeliti s javnošću bilo je i onih koji su, vjerovali ili ne, komentirali kako je dobila ono što je i zaslužila, nazivajući estetske zahvate šejtanskim poslom.

"Ali mi je grozno da se netko naslađuje tuđom nesrećom. Grozno mi je da se nitko od tih ljudi, a trudim se da što manje čitam, takve, žargonski rečeno, hejterske komentare po društvenim mrežama, grozno mi je da se nitko od tih ljudi ne zapita, a šta da se to njima dogodilo", kaže Lejla.

Bi li o tome šutjeli? Lejla nije takva. Nije joj lako da njezine fotografije kruže internetom. Ipak, i to je cijena koju će platiti u borbi protiv nepravde.

"Trebaš se ustati i reći - da, ja sam u stanju boriti se. Da, nada mnom je učinjena nepravda", kaže voditeljica.

Pred Lejlom je isrpljujuća pravna bitka. Na sudu će morati ogoliti puno više od svog lica. Na to je, kaže, spremna. Da javno nije ukazala na ovaj problem, puno bi se teže danas pogledala u ogledalo.

Više o našem magazinu 'Sve u šest' pratite na službenoj Facebook stranici.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba