Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Glazba ruši sve granice

Doris Dragović u nezgodnoj situaciji pred srpskim novinarima

Valentinovo 2014. za Doris Dragović ima veliko značenje - nakon duge stanke zapjevat će u Beogradu, i to ni manje ni više nego u Kom-bank Areni. Promotivne aktivnosti koje prethode spektaklu nisu baš uvijek ugodne. Jedan je beogradski novinar neugodnim pitanjima toliko iživcirao glazbenu divu da je odlučila nakratko prekinuti intervju.

RTL/ 29.12.2013. u 17:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon dvadeset godina Doris Dragović se vraća u Beograd. Njezino gostovanje u Srbiji nije dočekano ovacijama, a iako su već neko vrijeme susjedni mediji puni kometara na račun njezina skorašnjeg koncerta, Doris je prvi glas o negativnim komentarima čula upravo od srpskih kolega.

Je li istina da ste izgovorili da  nikada nećete doći u Srbiju?

"Ja zaista ne znam što bi vam na to odogovorila, osim ja sam tu, u Beogradu sam. Ne znam, zatekli ste me. Ja bi da stanem...da se možda iskonzultiramo", rekla je Doris.

Konzultacije nisu najsretnije prošle. Pokušaj provokacije pitanjem o tome zašto se hrvatski pjevači u Srbiji dočekuju sa širim zagrljajem od srpskih pjevača u Hrvatskoj nije naišao na plodno tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što god misllili o reciprocitetu gostoprimstva i gažama koje i naši i njihovi etsradnjaci ostvaruju preko granice, u bivšoj državi, dok je još postojala samo  jedna estrada, sklopljena su prijateljstva koja ne poznaju granice - državne, glazbene i etničke.

"Brena, recimo, je moja draga kolegica i uvijek se rado sjetim kad me jednom davno pozvala na promociju vina. A vino je bilo, bijelo vino je bilo Lepa Brena, a crne Slatki grijeh", ispričala je Doris.

Upravo se čita

Image
LJUBAV JE U ZRAKU

'Odbjegla nevjesta' Manuela napokon pokleknula: 'Divan je osjećaj imati prsten na ruci!'

"Ja se jako dobro sjećam Doris Dragović, kada sam ja već išla po cijeloj ex Jugi pjevala je u Točku u Novom sadu, lijepo smo se družili, jako bih voljela da je vidim", rekla je Lepa Brena.

Kolege su, navodno, već dogovorili ovaj susret, a ako se ne nađu na kavici, možda se Brena zaputi do Kombak arene na čiju će se pozornicu Doris popeti 14. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Onih koje je Doris svojom glazbom osvojila na prvu mogu bez problema napuniti pola arene. Druga polovica je rezervirana za one nove generacije koje žele odrastati u uvjerenju da glazba ruši sve granice.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
pjevačicina najdugovječnija bitka

Jelena Rozga i dalje u borbi s podivljalom štitnjačom: otkrila nam je što misli, zašto je oboljela

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba