Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Obitelj nije preoduševljena

Doris Pinčić se odvažila na ludu adrenalinsku vožnju kanjonom!

Na rubu suza bila je i Doris Pinčić Rogoznica. Glumica se sjurila niz kanjon, viseći na sajli, 150 metara iznad rijeke Cetine. Obitelj nije preoduševljena njezin ludorijama, ali joj je zato suprug pružio punu podršku i poletio s njom. Vinku Paiću Doris je ispričala sve o toj letećoj avanturi, a otkrila je ponešto i o ulozi u novoj RTL-ovoj seriji Vatre ivanjske.

RTL/ 7.8.2014. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zvijezda RTL-ove nove dramske serije 'Vatre ivanjske' nedavno je otišla tamo gdje je sve po njezinom! Mjesto radnje – Omiš. Razlog? Luda adrenalinska vožnja kanjonom Cetine. Doris Pinčić je jurila brzinom od 65 kilometara na sat i to po dva kilometra dugoj žici koja se proteže na čak 150 metara iznad rijeke.

"Zvuči ovako strašno, ali je zapravo vrlo sigurno. Vrlo zanimljivo. Ekipa koja to radi su GSS-ovci obučeni i spremni na sve situacije. I nema problema nikakvih. Imala sam tremu zato što ovdje stvarno nisam imala šanse odustati. Jer kao ja vodim slušatelje na Zipl Line. Sad zamisli dođem ja tamo i kažem da neću. Idite vi bez mene. Prije prve sajle me uhvatila malo trema. Međutim nakon prve skužiš kako je to dobro i onda bi još, još.", kazala je Doris kojoj se pridružio i suprug Boris.

"Mi smo slične pameti, rekla bi moja mama. Po tom pitanju. Tako da smo baš htjeli ići zajedno. I super. Inače nekako dosad na bungeju sam ja bila puno hrabrija. A sad je ipak bio malo hrabriji on", otkrila je glumica.

Hrabra je i naša Doris, poznata kao velika obožavateljica adrenalinskih avantura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moji se doma jako čude tome i šokantno im je. Kažu – što će ti to sad, imaš dijete. Budi pametna. Međutim mislim da se ne mogu puno buniti jer je moj otac imao takve sklonosti. On je letio padobranom kad je bio mlad. Ima nekih 20-ak skokova. Tako – šuti. Jabuka ne pada daleko od stabla pogotovo ako je stablo jabukovo", dodala je Doris.

Ove jeseni Doris ćemo gledati u RTL-ovoj novoj dramskoj seriji Vatre ivanjske.

Upravo se čita

Image
ISKRE FRCAJU

Dok jedni tek trebaju stati pred oltar, drugi već uživaju u braku: 'Spavat ćemo skupa u krevetu, ne ide na kauč'

"Veselim se jer je to jedna baš zanimljiva uloga. Jako specifčna i jako drugačija od onoga što ste me možda na televiziji navikli gledati. Bit će veliko iznenađenje za gledatelje. Malo me plaši jer više neće biti na tržnici – evo ti 2 kapule više i dva krumpira više. Mislim da će mi sad više naplatiti. Kakva je uloga u pitanju", priznala je glumica.

A kad ne snima, Doris zabavlja slušatelje na radiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sloboda oblinama

Ona jednostavno voli biti gola: I u teretani samo u tangama

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba