Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HOĆE LI SPASITI BRAK?

Douglas-Zeta Jones: Treba nam vremena da razmislimo

Par, koji je u braku 13 godina, objavio je to preko svojih glasnogovornika nakon izvješća da je njihov brak došao do kraja.

Image
Foto: Press Association/PIXSELL
K. T./HINA/ 29.8.2013. u 9:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumački par Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones razdvojili su se kako bi "razmislili o svom braku i poradili na njemu", objavio je u četvrtak MailOnline.

Par, koji je u braku 15 godina, objavio je to preko svojih glasnogovornika nakon izvješća da je njihov brak došao do kraja.

"Catherine i Michael bit će neko vrijeme razdvojeni kako bi razmislili o svom braku i poradili na njemu", rekli su glasnogovornici glumačkog para za MailOnline.

Ovaj moćni hollywoodski par trenutačno je udaljen tisućama kilometara. Michael se sam odmara na Sardiniji, dok je Catherine ostala u New Yorku.

Michael Douglas i Katherine Zeta Jones vjenčali su se 2000. godine a nitko ih nije vidio zajedno u javnosti od 22. travnja kada su se grlili na crvenom tepihu uoči 40. Godišnje dodjele Chaplinovih nagrada u New Yorku.

Par ima dvoje djece: 13-godišnjeg Dylana za kojega je Michael priznao da je dijete s posebnim potrebama i 10-godišnju Carys.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
eksluzivni intervju

Severinina sestra Marijana o njezinu bivšem Milanu Popoviću: samo za RTL komentira odnos kraljice estrade i kralja bakra

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba