Play ponuda
Play ponuda
Idoli idola

Doznajte koga su u mladim danima obožavale domaće zvijezde!

Oni su danas uzor mnogim mladima, a svojedobno su i sami imali idole. Poznate domaće zvijezde našoj su Rašeljki Zemunović otkrile čije su postere lijepili na zidove svojih dječjih soba.

RTL/ 12.2.2015. u 18:22
Play ponuda

Bila je to 1990. godina. Cijela je bivša država ludovala za Tajči. A među njima i mali Jacques.

"Jednom smo klinci susreli Tajči u naselju i vozikali se na biciklima za njom. Jesi li ti tajči? Ona se vrlo zagonetno smijuljila", priznao je Jacques.

Oči su mu zasjale i na spomen Lepe Brene i Michaela Jacksona.

Svatko od nas ima svoje idole iz mladosti, čijim je posterima oblijepio svoju dječju sobu.

"Michael Jackosn mi je bio otac, majka bfrat. Imam ga istetoviran na nozi. stavro mi je bio top, top", otkrio je Luka Nižetić.

"Axl Rose. Guns and roses. Ne biste vjerovali. Ali je. Valjda cijela moja generacija", rekla je Branka Bebić Krstulović, bivša Miss Hrvatske.

"Kad sam bio jako mali, Michael Jackson, George Michael. Samanta Fox. Sabrina", kazao je pjevač Aljoša Šerić.

Nema toga što naši poznati nisu bili u stanju učiniti kako bi se susreli s nekim slavnim ili se dočepali stvarčice koju je dotaknula poznata ruka.

"Išao sam na koncert Lepe Brene,. Kad sam bio jako mali. Odnio sam joj paket tulipana iz mog vrta, koji su rasli u vrijeme mog rođendana možda je i taj koncert bio dar za roćkas. Ona me poljubila", otkrio je Jacques.

I dok su neki uzdisali za stranim, drugi su u nesvijest padali za domaćim celebrityjima.

"Ja cijeli svoj život jako volim Severinu i od malih nogu, ali stvarno malih nogu je slušam i čuvam njen autogram. Samo sam nju slušalu. Sve ostalo je popratno i zaboravila sam", priznala je Ivana Ergić, bivša Miss Hrvatske.

"Moji dječji idoli su bili i ostali Novi fosili i volim ih najviše na svijetu i dalje. Nikad me nisu razočarali. Toliko o idolima", rekla je Mila Elegović, glumica i pjevačica.

"Evo npr. Whitney Houston mi je bila najljepši glas. Žena me stvarno oduševila. Ja volim narodnu glazbu, naš stil, ako je veselo", kazala je Anica Martinović, bivša miss.

I dok se Anica Martinović veselila, Ivan Dečak je u mladosti u trans padao na izvođače malo ozbiljnijih nota: "Od jedne kolegice iz razreda kupio sve postere Jima Morissona i oblijepio cijelu sobu".

Za razliku od svojih muških kolega, naše su poznate djevojke priznale da se u lice s postera dalo i zaljubiti.

"Backstreet Boysi su mi bili prejaki, svi iz mog razreda su bili zaljubljeni u onog Nicka Cartera. Bila sam i ja", Ecija Ivušić je priznala.

Svatko od nas ima neku svoju Samanthu Fox ili Nicka Cartera, fascinaciju koje se danas možda i sramimo. Bez obzira na to što su podsjetnik na vremena kad je sve bilo tako lako, pa čak i zamišljati budućnost s frajerom za kojim ludi pola globusa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
talentirana pjevačica

Pepeljuga iz Belog Manastira! Aleksandra je bila obična tinejdžerica, a onda je postala velika zvijezda i ušla u obitelj Lepe Brene

Pročitajte još

Play ponuda

Više s weba