Play ponuda
Play ponuda
jesu li nagađanja istinita?

Doznajte na kakvoj posebnoj misiji je Steven Seagal u Beogradu!

Zvijezda akcijskih filmova Steven Seagal na posebnoj je misiji u našem susjedstvu. Navodno ga je angažirao srbijanski MUP da ih obuči vještinama aikida u kojem je majstor. Njihove Specijalne jedinice, čini se, žele biti u top formi

Ružica Đukić/ 1.12.2015. u 18:08
Play ponuda

Glumac, majstor borilačkih vještina i glazbenik Steven Seagal u glavni grad Srbije došao je primiti priznanje za dobročinstvo i humanitarni rad Fondacije Braća Karić. 

"Nudili su mi mnoge nagrade, ali nisam ih prihvaćao iz svojih osobnih razloga", kazao je.

Ipak, nagradu obitelji Karić nije želio odbiti najviše zbog njegova uzora Dragana Karića. Ali ne samo zbog njega.

"I puno je mojih drugih heroja, kao što je Vladimir Putin, predsjednik Kazahstana dobilo ovo priznanje", otkriva Seagal. 

Neki tvrde kako je jedan od razloga Seagalova dolaska to što će držati obuku iz aikida Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije. Nitko to nije službeno potvrdio. Voli Steven da se oko njega vrte takve priče. Tvrdio je i da radi za CIA-u, a sve njegove bivše supruge izjavile su kako je to obična laž i kako je Seagal zapravo prilično lažljiv. To je dosta kontradiktorno s njengovim tvrdnjama da je budist. 

Za razliku od njegovih obožavatelja, nijedna od bivših partnerica za Seagala nema lijepe riječi. Tvrde da je seksualni predator, osoba neviđeno velikog ega, nevjeran partner i zlostavljač. Prvu je suprugu varao s drugom, drugu s trećom, nju s dadiljom, pa tu dadilju s plesačicom… Pogubi se čovjek lako u nabrajanju njegovih avantura. Možda je to razlog zašto je u Beograd s njim i suprugom došla i punica. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
JEDNOSTAVAN, A BRILJANTAN

Genij kojeg je ovisnost zamalo uništila! Nema ni vozačku, a ni kreditnu karticu - a jedan je od najvećih svih vremena

Play ponuda

Više s weba