Ostalo

Doznajte najmračnije tajne iz celebrity ormara!

Koje su najmračnije tajne iz ormara celebrityja? Na dnu njihovih dobro čuvanih ladica nalazi se svašta. I dok je većina njihovih hobija dječje bezazlena, neki uistinu skupljaju kosture u ormaru!

RTL
25.03.2012 16:54

Neki skupljaju markice, neki salvete, a neki - noževe, kukce, kosture ptica i slično. Oni su redom velike face svjetskog šoubiznisa, pa ćemo slobodno zaključiti da što ste poznatiji i bogatiji to su vam hobiji čudniji.

Za ekscentričnog redatelja Quentina Tarantina prije bismo rekli da skuplja samurajske mačeve ili kaubojske šešire, no ovaj miljenik urbane i kul publike obožava društvene igre. Quentin vikende ne provodi ližući viski s noge egzotične plesačice, već trgujući nekretninama u Monopolyju ili pokušavajući zavladati svijetom u još jednom dramatičnom okršaju Rizika sa susjedima.

Tom Hanks se pali na stare pisaće mašine. Ljubav između glumca i njegovih dvjestotinjak miljenica je tolika da je svojedobno, jureći po svijetu i promovirajući film, svugdje sa sobom nosio svoju dragu Coronu. Osim što mu san u hotelskoj sobi na oči lakše padne kad zna da je kraj njega omiljena mašinica, Hanks veliku brigu pridaje tome da baš svaki primjerak iz njegove kolekcije besprijekorno radi.

Claudia Schiffer obožava kukce. Skuplja ih preparirane, u svom domu ima i posebnu prostoriju u kojoj ih čuva, a navodno joj se i na zidovima ostatka kuće nerijetko mogu naći brojne slike s motivima kukaca. Čak je i njezina modna kolekcija inspirirana bubama, a šuška se i da je za primjerak Beyonce muhe krasne zlatne stražnjice spremna izdvojiti pozamašnu svotu.

Baš kao što smo vidjeli u filmu o bračnom paru Smith, Angelina Jolie je jedna vrlo zeznuta mačka. Obožava noževe, posjeduje impresivnu kolekciju istih, a prvi je, sa svega 12 godina, dobila na poklon od majke.

Opće je poznato da jabuka ne pada daleko od stabla, pa je mamina ljubav prema metalu i dugim oštricama već prešla na podmladak. Maddox i noževi su već na 'ti', a ljubav prema istima je i kod Angeline počela vrlo rano.

Svi ovi navedeni su male 'mica mace' za Johnnyja Deppa jer taj skuplja - baš sve. Od kostura golubova, preko pokućstva iz art decoa do slika s likom klauna. Školski primjer hrčak sindroma.

Gospodinu Deppu se ne usudimo proturječiti, pa vi procijenite je li ovaj oblik ekscentričnosti hot ili not.