Ostalo

Doznajte što je Brandon poručio Severini!

Posljednju sezonu Big Brothera, uz Marijanu i Nemeša, obilježio je i Branislav Radonić poznatiji kao Brandon. Ovaj je Beograđanin ljetne dane iskoristio za odmor u našoj zemlji pa je tako, uz dalmatinsku metropolu, posjetio i Zagreb! Glumi li u filmovima za odrasle, što je poručio Severini i kakvo mišljenje ima o nekadašnjoj cimerici Marijani, pogledajte u prilogu!

RTL
29.07.2014 17:54

Iako su prošle tri godine od posljednje sezone Big Brothera , Branislava Radonića alias Brandona teško se zaboravlja. Tvorac najpoznatije BB fraze ovih se dana odmarao u Hrvatskoj, a naše su ga kamere zatekle u metropoli.

"Mnogo volim Hrvatsku. Prije mjesec dana sam se vratio s puta oko svijeta. I odlučio još u Americi da ću na ljetovanje ovdje", kazao je Brandon.

"Svi vole te moje fore: 'Nebitan si, smaraš'. I vole valjda moju osobnost. To je to. Lijepo se osjećam zbog toga", dodao je.

Lijepo se osjećao i u gradu pod Marjanom koji je ovog Beograđanina jednostavno oduševio.

"Uživao sam u Splitu. Splićani su fenomenalni. Grad je prelijep. Riva me oduševila. Tamo sam cijeli dan sjedio i pio kavu. I Splićanke i Splićani su baš lijepi ljudi", istaknuo je.


Svjetski čovjek

"Započeo sam svoje putovanje u Londonu. Bio sam dvije nedjelje tamo. Onda sam krstario Karibima, pa sam brodom došao u Europu. Krstario Europom. To je jedno šesti put da sam preletio ocean. Tamo i nazad. Baš putujem dosta. Trenutno mi je svejedno gdje sam. Bilo koji dio svijeta, bilo koji grad. Došao sam do tog momenta da mi je ok u svojoj koži bilo gdje da sam", prepričao je.

Ako ste se u ovom trenutku i vi poželjeli otisnuti na put oko svijeta, evo i Brandonova savjeta: "Trebaš imati jednu Visa karticu. I trebaš raditi kako bi sebi osigurao ta putovanja".

"Živim neki svoj život. Prija mi ta brzina života. I cijela ta dinamika. Živim od Brandona. Od sebe. Od svog personalityja", naglašava.

Nemeš i Marijana


Što misli o svojoj bivšoj cimerici Marijani?

Sedam tjedana života u kući Velikog Brata nije mu teško palo.

"Za mene je to bilo fenomenalno iskustvo. Jedna vrsta eksperimenta. Život poslije te kuće se definitivno promijenio", kazao je.

No, nije mu baš bilo 'ok' kako se ponašala pobjednica Marijana.

"To nije nešto što je prirodno i moralno. Ali opet, to je njen život. Njena stvar", rekao je glumeći moralnu vertikalu.

Nije samo Marijana zaljubljena. Već godinu i pol dana Brandon ljubi jednu djevojku. Priznao nam je da je do jučer bila s njim na moru te da ga je privukla svojom neobičnošću.


'Trač o filmovima za odrasle je bio moj eksperiment'

Upitan jesu li istiniti navodi da je glumio u filmovima za odrasle, odgovorio je: "To sam napravio jedan eksperiment. Tako što sam plasirao tu informaciju koja je bila totalno dio moje mašte. To sam ja iskonstruirao. Jer zašto se ne igrati s medijima. Ne vidjeti što možeš uraditi. Svi su se naložili na to. I meni je bilo interesantno".

Hrvatska pomaže, Severina


Poruka za Severinu

Možda ne glumi u filmovima za odrasle, ali je zato jedan pozorno pogledao. Onaj naše poznate pjevačice.

"Vidio sam kad je to bilo aktualno. Nemam komentar. Njoj je to valjda donijelo popularnost. I to je ok. Severina je moja, da kažem, najomiljenija zvijezda na Balkanu. Volim njene pjesme. I Jelena Rozga. Poštujem njihov rad. Čuo sam sad u Splitu pjesmu Dalmatinka . Sviđa mi se", dodao je.

Za svoju omiljenu pjevačicu imao je i posebnu poruku.

" Severina , super si! Sviđa mi se sve ono što radiš. Super si pjevačica. Često slušam tvoje pjesme. Čak i kad sam bio u Americi, slušao sam Dodiri mi koljena i tako neke stvari. Volim i starije pesme", poručio je.

S ruksakom na leđima i Sevinim pjesmama u MP3 playeru Brandon se otisnuo na novo putovanje. I svima poručio: "Ja sad palim za Beograd. I poslije palim za Dubai. Dakle, Dubai je moja nova destinacija. Nebitni ste. I uživajte u životu".