Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
REPER I PRODUCENT

Dr. Dre skoro umro: 'Moju obitelj su pustili da se oproste od mene jer su mislili da neću preživjeti'

Za producenta i repera je bio nevjerojatno bizaran trenutak kada se njegova obitelj okupila oko njegovog bolničkog kreveta

Image
Foto: Profimedia
L. K./ 22.8.2022. u 14:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svjetski poznati američki reper i producent Dr. Dre, pravog imena Andre Romelle Young, gostovao je u podcastu 'Workout the Doubt' Dolvetta Quincea gdje je otkrio kako su liječnici smatrali da se neće izvući nakon prošlogodišnje aneurizme mozga.

Ovom se prilikom 57-godišnji reper prisjetio s čime se suočio kada je "preko noći" hospitaliziran. "Bio sam u bolnici Cedars-Sinai, kada su posjeti pacijentima bili zabranjeni zbog pandemije koronavirusa koja je harala. No napravili su iznimku i dopustili mojoj obitelji da dođu. Kasnije sam doznao da su ih pustili da mi kažu posljednje zbogom jer su mislili da neću preživjeti", kazao je Dr. Dre.

"Zbog onoga što se događalo u mom mozgu morali su me buditi svakih sat vremena tijekom dva tjedna kako bi napravili testove jer nisu znali što je dovelo do krvarenja", poručio je Dr. Dre.

Prema njegovim riječima, tijekom cijele situacije sa zdravljem rekao je kako je osjećao izuzetnu iscrpljenost i glad. Nije bio u mogućnosti jesti gotovo dva tjedna, a svaki put kada bi liječnici napustili njegovu sobu, pokušao bi spavati.

Koliko je situacija bila kritična govori i činjenica da ni sam producent i reper nije bio svjestan ozbiljnosti svoje situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Osjećao sam se dobro i želio sam ići kući. Bilo je ludo vidjeti moju obitelj kako se okuplja oko bolničkog kreveta", zaključio je Dr. Dre.

Prisjećamo kako je Dre jedan od najpoznatijih osoba hip-hopa koja je baš ovo ljeto u tajnosti krstarila hrvatskom obalom Jadrana u društvu sina i djevojke Sofije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba