Ostalo

Drake po prvi put pokazao kako izgleda njegov sin, a fanovi ostali u šoku: 'Jesi siguran da si mu otac?'

Mali nimalo ne izgleda kao tata, a čak ne sliči ni mami

Tabloid.hr
31.03.2020 16:55

Reper Drake je na svom Instagram profilu po prvi put objavio fotku sina Adonisa i to čak dvije godine nakon njegovog rođenja. Glazbenik ga je svo vrijeme držao daleko od očiju javnosti, a osim fotke sina, objavio je fotke cijele obitelji.

"Ono što je trenutačno najvažnije je činjenica da se povežete sa svojim unutarnjim svjetlom . Ova situacija će vam pokazati razne stvari. Vjerujte u to da imate moć postići to, a najbolji način da i postignete jest povezivanje s ljudima koji vam donose sreću u život. Smijeh je najbolji lijek, no i suze mogu biti iscjeljujuće. Zapamtite da nikada niste sami i ako ne vjerujete u to, pitajte za pomoć i ona će vam sigurno doći. Nemoguće je uvijek kontrolirati sve što vam se događa, no fokusirajte se sada na to kako biste se voljeli osjećati i prepustite se tome", napisao je Drake.

Sin mu je u potpunosti bijele puti, plavih očiju i plave kovrčave kose pa su fanovi bili prilični šokirani viđenim. Iako su većinom pisali kako je maleni presladak, neki su se pitali je li mu Drake uopće otac .

Malenog je Sophie Brussaux rodila 2017., 11. listopada, no Drake ga nije spominjao sve do sredine 2018. Poslije je priznao kako je Sophie vidio samo dva puta životu prije nego što je ostala trudna te da mu je bilo neugodno u tome razgovarati.