Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pravi mali rat

Drama između snahe i svekrve! Victoria Beckham na ratnoj nozi sa sinovom suprugom? Njezini potezi šokirali mnoge

Brooklyn i Nicola vjenčali su se u travnju ove godine, a drama između obitelji Beckham i Peltz otad ne prestaje

Image
RTL.hr/ 2.9.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brooklyn Beckham, najstarije dijete Victorije i Davida Beckhama, našao se u neobranom grožđu otkako se vjenčao s Nicolom Peltz u travnju ove godine. Otkako se održala luksuzna svadba, stanje između Beckhamovih i Peltzovih sve je gore, a svjetski mediji o svemu tome pišu sve otvorenije. 'Zaratilo' se između Victorije i snahe Nicole oko vjenčanice, a zvijezda 'Transformera' optužila je tada svekrvu da je ukrala svu pozornost na njezinom vjenčanju.

Beckhamovi su navodno odbili platiti Brooklynovu zelenu kartu, a Victoria je navodno odbila sina i snahu za reviju na Pariškom tjednu mode. Victoria je, inače, trebala dizajnirati vjenčanicu Nicole Peltz, no na kraju se mladenka odlučila za Valentinovu kreaciju. Kasnije je izjavila da je željela nositi Victorijin dizajn, no da Victorijin atelje nisu uspio u datom vremenskom periodu odraditi tu vjenčanicu.

Image

Luksuzno vjenčanje mladog Beckhama i milijarderke: Brooklyn je uzeo njezino prezime i koristit će ga kao srednje ime

Fotogalerija
Image

Luksuzno vjenčanje mladog Beckhama i milijarderke: Brooklyn je uzeo njezino prezime i koristit će ga kao srednje ime

Fotogalerija

Bolje upućeni izvor, s druge strane, tvrdi da Nicola nikada nije namjeravala nositi vjenčanicu Victorije Beckham na svom vjenčanju. "Ona zapravo ima mnoštvo talentiranih dizajnera za svoje prijatelje. Ona nikada nije planirala nositi vjenčanicu s njezinim potpisom", otkrio je izvor.

Drugi izvor tvrdi da je Nicola planirala nositi vjenčanicu, no svekrva ju je ostavila je cjedilu. Iz Valentina su navodno bili zabrinuti da neće imati vremena dizajnirati vjenčanicu. Na svadbi se dogodila još jedna stvar koja je navodno razgalila Nicolu. Bio je to Marc Anthony, koji je održao govor na svadbi i koji je, umjesto o mladencima, cijelo vrijeme navodno pričao o tome koliko je Victoria sjajna. To je navodno iznerviralo Nicolu toliko da se rasplakala.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Navodno je snaha ukrala paru 'show' i za vrijeme prvog plesa. Marc je trebao otpjevati mladencima singl 'You Sang To Me', što je i učinio. No, kasnije je isto učinio i otpjevao tu pjesmu i za vrijeme plesa majke i sina. Nicole je bila izvan sebe.

U cijeloj drami najteže je Brooklynu, koji je između dvije vatre - supruge i obitelji. Victoria smatra da je Nicola razmažena, a Brooklynu je jasno da živi od novca obitelji svoje supruge. Nelson Peltz dao je paru imanje za suživot, a plaća i ostale Brooklynove životne troškove. Navodno se Brooklyn odvojio od svoje obitelji zbog toga što je postao dijelom obitelji Peltz. I dok izvori s raznih strana iznose svoje strane priče, treći izvor tvrdi da nije stanje toliko strašno koliko se čini i da su Nicola i Brooklyn u korektnim odnosima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba