Ostalo

Drew Barrymore ispričala urnebesnu priču o iskustvu s dating aplikacijama

Drew Barrymore Ellen Degeneres je ispričala priču o tome kako ju je bivši muž pronašao na dating aplikaciji

Tabloid.hr
10.02.2018 10:59

Drew Barrymore je gostujući kod Ellen DeGeneres s javnosti podijelila priču o pronalaženju partnera putem dating aplikacije koja je ispala prava noćna mora.

Drew je otkrila kako je otkako je bila tinejdžer maštala o spojevima na slijepo i bila uzbuđena idejom izlaženja i veza.

"Nakon što su se pojavile dating aplikacije prošlo je nekoliko godina i moja draga prijateljica registrirala se na aplikaciju Raya. Potom sam čula kako je ondje Amy Schumer pronašla dečka", ispričala je Drew i dodala kako je jedne noći dok je putovala kući odlučila i sama se registrirati na dating aplikaciju.

Nakon što se registrirala i kreirala profil Drew nije imala sreće s pronalaskom partnera jeodlučila odustati od aplikacije. No, ne prije pronalaženja njenog profila od strane bivšeg muža.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Bila sam s ocem svoje djece, predivnim Willom, kada je ušetao u kuhinju i pitao me zašto sam na Rayi? Bila sam šokirana, odakle mu, na aplikaciji sam svega četiri pet, dana? Kako znaš da sam na aplikaciji", prepričala je njihov razgovor Drew i dodala kako joj je bivši muž rekao kako mu se njen profil pojavio na aplikaciji nekoliko dana prije.

Barrymore je dodala kako je odustala od traženja ljubavi kputem aplikaciji, no i da još uvijek nije obrisala profil.