Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
teško djetinjstvo

Drew Barrymore: 'Mama me oblačila kao 80-godišnjakinju i stalno vodila na tulume'

Drew Barrymore danas živi potpuno mirnim životom i posvećena je svojim kćerima. No njezino djetinjstvo bilo je sve suprotno od idiličnog

Image
Foto: © Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 29.12.2017. u 13:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Drew Barrymore već je sa sedam godina postala dječja zvijezda zahvaljujući ulozi u filmu E.T.Stevena Spielberga

Međutim, slava u tako ranom djetinjstvu donijela joj je probleme pa je tako već s devet pušila cigarete, s 11 pila alkohol, a s 13 godina već je bila na kokainu. 

A mama Jaid nije joj puno pomogla; upravo suprotno zbog čega se Drew s 14 godina odrekla njenog skrbništva. 

"Kada sam imala šest godina, mama me oblačila kao 80-godišnju staricu. Stalno me vodila u grad i na tulume. Nemam niti jednu svoju fotografiju gdje sam kod kuće jer skoro uopće nisam ni bila kod kuće", ispričala je danas 42-godišnja glumica. 

"Sve što sam tada znala je posao, samo sam radila i tulumarila. Drugog života nisam imala. Nisam imala obitelj. A danas - danas me ništa ne bi moglo natjerati da izađem iz kuće", dodala je Drew koja je prvi put na odvikavanju bila sa 14 godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Uvijek sam bila buntovnica i to se nekako moralo smiriti. Isprobavala sam sve i svašta, ali danas sam drugačija. Ponekad se probudi buntovnica u meni, ali puno je ljepše biti ljubazan prema drugima", rekla je Drew koja se danas živi potpuno drukčijim životom. Posvećena je kćerima Olive i Frankie koje ima iz braka s Willom Kopelmanom s kojim je i dalje u dobrim odnosima unatoč razvodu. 

"Nikad nisam mislila da ću biti tako ispunjena bez romantične veze. Moje djevojčice me tjeraju da stanem i da im se potpuno posvetim pa nemam potrebe tim", zaključila je. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba