Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DEPP VS. AMBER

Društvene mreže 'gore' od komentara na presudu: 'Zauvijek ćemo ovo pamtiti kao dan kada si skoro uhvatila Jacka Sparrowa'

Malo je reći da su društvene mreže navijale za Johnnyja Deppa, a kada se saznalo da je porota odlučila kako je Amber kriva za presudu, nije im trebalo dugo da nanižu reakcije

Image
Foto: Profimedia
Antonija Šipušić/ 1.6.2022. u 22:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nižu se reakcije nakon što je porota presudila da glumica Amber Heard mora isplatiti odštetu od 15 milijuna dolara zbog klevete u članku koji je objavljen u The Washington Postu, a odnosio se na glumca Johnnyja Deppa iako ga nije imenovala. “Napokon pravda za Johnnyja Deppa”, “moja cijela obitelj je sada sretna nakon što smo saznali da će Depp dobiti 15 milijuna dolara”, “Johnny Depp čekao je šest godina, šest je*enih godina da ga javnost čuje i oni su to učinili. Porota mu vjeruje”, “Ovo nije nazadovanje za niti jednu ženu. Žrtve nisu ugrožene i vjerujemo im. Mi samo nismo vjerovali Amber”, napisali su korisnici Twittera, gdje se već neko vrijeme koristi hešteg #JusticeForJohnnyDepp, ali i koriste hešteg #TruthWins.

S druge strane, brojne žene pišu kako su 'zahvaljujući' Amber Heard sada gomila njih vraćena sto godina unatrag jer je učinila to što je učinila. Mnogi se šale i na račun njezine karijere gdje smatraju kako je zbog nepromišljenih poteza sve bacila u wc školjku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ima i onih koji kritiziraju medije te pišu kako je posljednjih nekoliko tjedana slučaj glumaca na sudu dobio više pokrivenosti nego teme o klimatskim promjenama u posljednjih 20 godina.

Upravo se čita

Image
ISKRENO O TOME

Znate li u kojem se sportu okušala Maja Ćustić? 'Ne bih više nikada, probala sam i previše je odricanja'

Potištena glumica slušala je presudu, a nakon toga zagrlila svoj odvjetnički tim i brzo napustila sudnicu. Nije dugo trebalo čekati na njezinu reakciju.

"Razočarenje koje osjećam ne može se izraziti riječima. Slomljena sam što ni ogromna količina dokaza nije bila dovoljna naspram moći i utjecaja koje ima moj bivši suprug. Još sam više razočarana što je presuda stigla od drugih žena. Ovo je korak unazad, u vrijeme kada su žene koje su istupale javno bivale posramljene i ponižene. Korak nazad za ideju da bi nasilje protiv žena trebalo biti uzeto ozbiljno. Vjerujem da su Johnnyjevi odvjetnici uspjeli u namjeri da porota previdi instituciju slobode govora i dokaze koji su nam donijeli pobjedu u Velikoj Britaniji. Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. No još sam tužnija jer sam izgubila pravo koje sam mislila da mi kao Amerikanki pripada - pravo da govorim otvoreno i slobodno", objavila je Amber na svom Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
maleni teodor

Najljepša Srpkinja rodila svoje drugo dijete! Sina na svijet donijela u Madridu, a partner Luka slavio je u Danskoj

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba