Ostalo

Društvene mreže vrve božićnim poslanicama poznatih

Ako nije na Facebooku ili Twitteru, kao da se nije ni dogodilio! Požurile su tako domaće i strane zvijezde i ovjekovječile svoje blagdanske trenutke, da slučajno ne ostanemo zakinuti za ono što rade na taj dan. Društvene mreže vrve fotografijama, statusima i božićnim poslanicama.

RTL
26.12.2012 18:16

Svoje blagdanske poslanice domaće i strane zvijezde najviše vole objavljivati na društvenim mrežama, jer što nije na Facebooku ili Twitteru, kao da se i nije dogodilo!

Božićna diva Mariah Carey , koja je vlasnica i božićne, možemo je nazvati himne, ove godine je uputila božićnu čestitku sa svoga Twittera. Sa nje se smiješe, objašnjava Mariah - Careysi i Cannoni!

Blagdansku atmosferu iz doma svoje majke na Facebooku je podijelila i Simona , nekad Gotovoac, danas Ištvanović. Iako je više ne možemo vidjeti na pomodnim mjestima, Simona upravo na svome Facebook profilu rado objavljuje vjerske mudrosti i svoje, već neko vrijeme, čedne fotografije.

Svoju božićnu bajku sa prijateljima je podjelio i Marko Grubnić . Točnije, njegovu božićnu čestitku krasi njegov psić Mr. Hamilton. Fotke kao iz nekog modnog časopisa, a atmosfera prava božićna. No pravi Božić u njegov dom unijeli su njegovi roditelji i još dva kućna ljubimca.

Ni Maja Lena Lopatny ne može bez društvenih mreža, a Božić je baš prava posebna prilika da se pokaže u ruhu Djeda Mraza!

A koliko je važno biti 'gore' odnosno biti online na društvenim mrežama zna Justin Bieber koji je također poslao blagdansku čestitku, ali nimalo dosjetljivu kao što je to napravio naš Cigi. To je prava, golišava čestitka putem Facebooka i to našeg poznatog modnog kritičara i oštrog modnog suca Nevena Ciganovića !

Malo blagdanske atmosfere iz svoga doma na Facebooku je pokazala i manekenka Korina Longin koja je za Božić uživala u svoja četiri zida, odnosno u njenom slučaju puno zidova njezina raskošnog doma.

A blagdane je pod svojim krovom provela i Lady Gaga koja je u statusu na Twitteru opisala blagdansku atmosferu. "Slušam božićni album Mariah Carey i plešem po sobi u svome božićnom puloveru s uzorkom marihuane. Sve što mi još treba je gajba vina."

Naša pjevačica Maja Šuput također uživa u blagdanskim 'porocima'. No za raliku od Lady Gage, Maja uživa u božićnim kolačima i nema straha od suvišnih kilogarama jer brojne gaže koje je čekaju istopit će sve nepoželjne grame od slasnih kolačića!

Slatkih delicija vjerujemo bilo je i u Severininom domu, no prije nego li je pohrlila u zagrljaj svome sinu čestitati prvi Božić, kraljica estrade ispunila je božićne želje svojim obožavateljima i darivala ih svojim autogramima.

A najkontroverzniji Božićni post definitivno je onaj koji potpisuje Rihanna . Ona je objavila čak dvije božićne poslanice. Jedna je ona gdje uz frendice čestita Božić. No puno zanimljiviji je onaj božićni tweet na kojem zajedno sa Chrison Brownom pozira u stilu mafijaškog para koji cijelom svijetu želi sretan Božić!

I tako je i Božić ušetao na velika vrata na društvene mreže.