Ostalo

Društvenim mrežama kruži stari video Meghan Markle i njene predivne geste za obožavateljicu

Iako o Meghan ovih dana mnogi ne misle najbolje, jedna je obožavateljica pokušala dokazati suprotno

Tabloid.hr
15.01.2020 11:32

Meghan Markle i princ Harry prošlog tjedna povukli su se s dužnosti kraljevske obitelji te će živjeti dijelom u Ujedinjenom Kraljevstvu, a dijelom u Kanadi.

Mnogi smatraju da je na princa utjecala njegova supruga i da je sve njezina ideja, zbog čega o njoj nemaju najbolje mišljenje.

No, njena obožavateljica Emily Sorrells pokušala jeprikazati vojvotkinju u sasvim drugačijem svjetlu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Objavila je video iz 2016. godine kada je Meghan, tada zvijezda serije 'Suits', prekinula televizijski intervju kako bi ju zagrlila.

Naime, glumica je rekla da su "društvene mreže sjajan način da se poveže s obožavateljima", nakon čega je prozvala Emily koja je bila u publici.

"Znam Emily s Twittera i znala sam da će biti ovdje. Uskoro ide na put u Kostariku kako bi pomagala potrebitima, a rekla je da ju je za to inspirirao moj rad s U.N.-om", rekla je Meghan u intervjuu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Napisala sam ti pismo, ponijela sam ga", rekla je glumica dok je držala papir u ruci, a Emily nije mogla vjerovati svojim očima. Meghan je nakon toga ušetala u publiku kako bi uručila pismo obožavateljici, a potom su se zagrlile i popričale.

"Ne zaboravite da je Meghan učinila ovo, ona je ovakva osoba", stoji u opisu snimke koju je dosad pogledalo 8,5 milijuna ljudi.