Ostalo

Dua Lipa ljubi poznatog komičara i voditelja: Nakon večere izmjenjivali su nježnosti

Njihova romantična večera u jednom njujorškom restoranu otkrila je kako su ipak daleko od pojma "prijatelji"

RTL.hr
30.09.2022 21:00

Britanska pjevačica kosovarskih korijena, Dua Lipa pokrenula je šuškanja o novoj ljubavnoj vezi. Naime, 27-godišnja pjevačica je uočena u romantičnom izlasku s južnoafričkim komičarem i voditeljem Trevorom Noahom na njujorškim ulicama.

Dua Lipa i nešto manje od 11 godina stariji voditelj The Daily Showa su uživali u večeri u jednom restoranu s jamajčanskim specijalitetima.

Dua Lipa

"Tiho su sjedili podalje od svih ostalih u restoranu. Bilo je jasno da su zaljubljeni jedno u drugo i sjedili su blizu jedno drugome tijekom večere. Otišli su zajedno i prošetali, zaustavljajući se kako bi se dugo grlili, a razmijenili su i poljubac", ispričao je izvor za tabloid Daily Mail .

Fotografije spoja pjevačice i voditelja možete vidjeti klikom na sljedeći LINK .

Nijedno od njih se ranije nije oglasio o mogućoj romansi na svjetskoj sceni jer to definitivno nije samo još jedno muško-žensko prijateljstvo. Zanimljivo je da su oboje bili u vezama prije nego je njihova romansa započela. Obje te veze su trajale oko dvije godine.

Trevor Noah

Podsjećamo kako je pjevačica bila u vezi s 23-godišnjim modelom Anwarom Hadidom , to jest mlađim bratom Gigi i Belle Hadid . Njihova ljubav je pukla krajem prosinca 2021., nakon dvije godine romantike. S druge strane, Noah je u svibnju okončao vezu koju je započeo 2019. godine s 42-godišnjom Minkom Kelly .