Ostalo

Dua Lipa uplakana na pozornici: 'Zgrožena sam incidentom, sigurno ću se vratiti'

Mlada pjevačica je šokirana napustila koncert u Šangaju, a potom se ispričala putem društvenih mreža

Tabloid.hr
14.09.2018 13:20

Slavna Kosovarka, pjevačica Dua Lipa , po prvi je put održala nastup u Šangaju , no nije sve prošlo onako kako je zamišljala. Naime, nekoliko je fanova za vrijeme koncerta počelo mahati zastavama duginih boja kao simbol gay zajednice na što ih je policija nasilno počela izbacivati iz dvorane.

Uzrujana Dua Lipa i sama se obratila publici nakon što je vidjela kako zaštitari izvlače obožavatelje iz svojih sjedala: "Želim stvoriti sigurno okruženje u kojem ćemo se zabaviti", rekla je jedva zadržavajući suze.

Dan nakon se svim fanovima obratila putem društvenih mreža: "Sinoćnji nastup održala sam za svoje fanove. Stajala sam uz njih, pjevala i plesala s njima. Stajat ću uz vas za sve vaše ljubavi i uvjerenja i ponosna sam i zahvalna što se osjećali sigurnima da na mom koncertu pokažete svoj ponos.

Za to što ste napravili potrebno je mnogo hrabrosti. Zgrožena sam onime što se dogodilo i šaljem ljubav svim obožavateljima koji su bili uključeni u incident. Voljela bih se vratiti kada bude pravo vrijeme za to i nadam se da ću tada vidjeti dvoranu punu duginih boja", napisala je pjevačica na Instagramu i pokupila brojne komentare zahvale i divljenja.