Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVI SUDSKI POSTUPAK

Dugo je bio mir: Milan Popović ponovno u ratu s Igorom Kojićem zbog malenog Aleksandra

Nekoliko mjeseci je bio mir i onda opet sve po starom. Baš kad smo pomislili da je sapunica Sevka - Popović - Kojić gotova, javio se Severinin bivši, i to Općinskom građanskom sudu

Željka Felbar/ 12.8.2016. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posljednjih mjeseci kao da se stišala bura oko Sevke, Milana i Igora, ali ništa od toga. 

Kako pišu kolege iz 24sata, Milan Popović je popisu od čak 25 sudskih postupaka protiv majke svojeg sina, njezina supruga i njegove obitelji dodao još jedan. Ovoga puta očajan vapaj oca upućen je Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u ime sina Aleksandra, kako bi zaustavio objavljivanje njegovih fotografija na društvenim mrežama. Svojedobno je zbog istoga uputio i pismo tadašnjem premijeru Zoranu Milanoviću. 

Milan je, prema pisanju 24sata, sudu predao prijedlog za privremenu mjeru zabrane objavljivanja fotografija Igoru Kojiću. Ako bi se Igor na nju oglušio, za svaku fotografiju morao bi platiti 5 tisuća kuna. Ako bi i nju ignorirao, uslijedila bi zatvorska kazna. Milanu je ponašanje Severine i njezina supruga prekipjelo već davnih dana.

"Uskraćuju viđanje, ograničavaju susrete i druženja. Na sve moguće načine pokušavaju oca spriječiti da uživa u tom provođenju vremena sa svojim djetetom, ako dođe u priliku da provodi vrijeme sa svojim djetetom", rekao je Popović svojedobno. 

Više vremena od njega s Aleksandrom provodi upravo Igor koji često zajedničke trenutke dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Dječakov otac smatra da se na taj način ugrožava djetetova privatnost, sigurnost i psihičko zdravlje jer je neprestano izložen javnosti i komentarima nepoznatih ljudi.

Zato pravdu traži na sudu. Popović tvrdi da Igor zna njegovo mišljenje o objavljivanju fotografija malenoga, no nije ga uvažio pa se odlučio na drastičniji korak. Ova privremena mjera, kako donosi list, bit će na snazi dok se ne okonča parnica koju bi Milan trebao pokrenuti u sljedeća tri mjeseca.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba